Documentarul scandalos Leaving Neverland ar putea avea o continuare

Documentarul scandalos Leaving Neverland ar putea avea o continuare
Autor: Dan L. Brumar
Data: 12 Aprilie 2019
Leaving Neverland este al doilea cel mai urmărit documentar realizat de HBO în ultimii zece ani, grație dezvăluirilor îngrozitoare ale acuzatorilor lui Michael Jackson.

Regizorul documentarului, Dan Reed, lucrează intens la realizarea unei continuări a documentarului care a scandalizat opinia publică la nivel mondial. Leaving Neverland conține mărturiile a doi tienri care pretind că au fost molestați în copilărie de Regele muzicii pop.

Creatorul acestui film lung de patru ore spune că un al doilea documentar pe acest subiect ar dezvălui și mai multe lucruri ascunse despre abuzurile lui Michael Jackson, scrie Daily Mirror.

Dan Reed speră să convingă mai multe presupuse victime ale megastarului să accepte să facă parte din noul proiect. Printre cei care au lansat acuzații în trecut se numără Jordan Chandler și Gavin Arvizo.

Familia lui Jordan a primit 23 de milioane de dolari de la Michael în anul 1994, după dezvăluirile făcute de James Safechuck și Wade Robson în acel an. 

Citește și: The Sun: LaToya Jackson a vândut secretele familiei pentru 2,99 dolari pe minut

Într-un intreviu anterior, Dan Reed susținea că vrea să facă două filme care să continue povestea din Leaving Neverland

„Ceea ce este interesant este să privim la cazul civil și procesul penal al lui Jordan Chandler. Sunt două filme pe care aș vrea să le fac. Dar Gavin și Jordan trebuie să iasă în față”, a spus regizorul, conform sursei citate.

Însă, același Reed a trebuit să dea explicații pentru anumite inadvertențe din filmul său. Biograful lui Michael Jackson i-a atras atenția pe Twitter că unul dintre acuzatorii megastarului a oferit informații eronate.

În documentar, James Safechuck susține că Michael a profitat de el în perioada 1988-1992, inclusiv într-o încăpere a gării construite de Michael pentru linia sa privată de cale ferată în miniatură. 

Însă, Mike Smallcombe, biograful lui Michael Jackson, susține că acest lucru nu se putea petrece întocmai, deoarece linia de cale ferată de la Neverland a fost construită abia în 1994.

Da, se pare că nu e nicio îndoială în legătură cu data inaugurării stației. Data pe care ei au prezentat-o greșit reprezintă, de fapt, sfârșitul abuzului”, a scris Dan Reed pe Twitter.

Vineri seară ai Românii au talent, iar Pavel și Smiley vor atinge butonul auriu

FULLSCREEN
Documentarul scandalos Leaving Neverland ar putea avea o continuare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO