Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguța reiau cursurile Actoriedefilm.ro, din 4 aprilie!

Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguța reiau cursurile Actoriedefilm.ro, din 4 aprilie!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Martie 2022
Data actualizare: 22 Martie 2022
Începând cu 4 aprilie, cei care își doresc să învețe actorie de la profesioniși consacrați în industrie, sau au cunoștințe în domeniu și își doresc să le aprofundeze, se pot înscrie la cursurile Actoriedefilm.ro, școala înființată de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguța. Noul atelier dedicat actoriei de film are ca scop final realizarea unui sequel al comediei Două Lozuri, ce se va filma în toamna acestui an.

Atelierul va dura timp 3 luni, de două ori pe săptămână, iar, la final, cei prezenți vor avea ocazia să participe la castingul realizat de Paul Negoescu, cel care a dezvoltat, scris și regizat și filmul original. Cursanții care vor trece de această etapă, vor avea șansa să participe la modulul 2 al școlii și la continuarea celebrei pelicule românești, Două Lozuri. 

„Ne-am dorit să facem asta încă de anul trecut, însă din cauza pandemiei am tot amânat, pentru că nu credem în cursuri de actorie online, așa ca am decis să suspendăm începerea noului atelier Actoriedefilm.ro până în momentul în care reglementarile în vigoare ne-au permis să predăm actorie, așa cum știm noi mai bine: cu prezență fizică, emoție, în fața camerei de filmat și într-un platou adevărat. Iată că momentul acela a venit și dăm drumul la treaba începând cu 4 aprilie”,  a spus Dragoș Bucur.

Cursurile școlii sunt pentru toți cei pasionați de actorie și care cred ca au ceva de oferit marelui ecran, fie ca sunt actori profesioniști, amatori sau începători. Pentru înscrieri și mai multe informații, accesați site-ul www.actoriedefim.ro. Locurile sunt limitate. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!