După finalul ”Urzeala tronurilor”, se lansează prequel-ul ”Bloodmoon”. Cine va avea rolul principal

După finalul Urzeala tronurilor , se lansează prequel-ul Bloodmoon . Cine va avea rolul principal
Citeste mai mult despre: Urzeala tronurilor, Bloodmoon, prequel,
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 14 Mai 2019
După mult-așteptatul episod final al serialului ”Urzeala tronurilor”, va începe un prequel, o nouă producție ale cărei filmări au început deja în Belfast.

Acum două săptămâni, la Belfast, au început filmările pentru serialul ”Bloodmoon”, prequel-ul care urmărește povestea primilor locuitori din Westeros, denumiți Copiii Pădurii, o rasă de ființe supranaturale. 

Citește și: Alte gafe flagrante în ”Urzeala tronurilor”. Printre acestea, un cablu de laptop și un țăran în blugi

Naomi Watts are rolul principal în serial, a cărui acțiune este situată cu cinci ani înainte de cea din show-ul original HBO.

O sursă a declarat pentru The Sun: ”Fanii Urzeala tronurilor vor fi încântați să vadă cum au început lucrurile, în acest prequel. Cei care lucrează pe platourile de filmare spun că serialul se intitulează Bloodmoon”.

”Producătorii au ales o distribuție plină de vedete, iar serialul va fi obligatoriu de privit pentru toți cei care iubesc Urzeala tronurilor”.  

Conform Variety, prequel-ul Game of Thrones va dezvălui ”secretele îngrozitoare ale istoriei Westeros, dar și originea acelor White Walkers”.

Ceea ce se știe sigur este că niciunul dintre personajele din ”Urzeala tronurilor” nu va apărea în prequel, pentru că acțiunea din acesta se desfășoară cu prea mult timp în urmă. 

Serialul ”Urzeala tronurilor” se va sfârși pe 20 mai 2019. 

Foto: HBO, Getty
 

Vezi și: Ignatenko, regele paranormalului, La Maruta

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies