După un an plin, în care a lansat o nouă carte și un curs online, Ela Crăciun debutează, pe 23 decembrie, pe marile ecrane.

După un an plin, în care a lansat o nouă carte și un curs online, Ela Crăciun debutează, pe 23 decembrie, pe marile ecrane.
Citeste mai mult despre: ela craciun, film, lilu lilu crocodilu,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 20 Decembrie 2022
Data actualizare: 20 Decembrie 2022
După un an plin, în care a lansat o nouă carte și un curs online, Ela Crăciun debutează, pe 23 decembrie, pe marile ecrane.

Vedeta îi va da voce, în filmul „Lilu, Lilu, Crocodilul”, personajului Carol. 

„Mereu mi-am dorit să dublez un personaj și iată că acum dorința mea a devenit realitate. Chiar dacă este un rol mic, eu sunt recunoscătoare și aștept cu nerăbdare și propuneri viitoare, care sper să îmi aducă roluri și mai mari. Dintre copiii mei, Alesia este cea care îmi împărtășește pasiunea pentru cinema, iar atunci când i-am spus despre rol a fost foarte încântată. Eu m-am simțit bine, mi-a plăcut foarte mult și abia aștept să îi iau pe toți la film și să mergem împreună pe data de 23 decembrie la cinema”, a spus Ela Crăciun despre debutul său cinematografic.

O veritabilă comedie muzicală plină de acțiune, „Lilu, Lilu, Crocodilu” are la bază seria de cărți de mare succes a lui Bernard Waber și aduce în prim plan povestea familiei Primm, recent mutată la New York. Josh, mezinul familiei, face eforturi considerabile să se adapteze la noua sa școală și noii colegi, însă totul se schimbă însă atunci când îl descoperă în podul casei pe Lilu. Un crocodil cântător, căruia îi plac baia, caviarul și muzica bună, Lilu se împrietenește rapid cu Josh și nimic nu pare să le stea celor doi în cale, asta cel puțin până când au dat de domnul Grumps, vecinul cel rău.

„Sunt foarte curioasă cum va reacționa Nicho atunci când își va auzi mama la cinema. Pentru mine ,,Lilu, Lilu, Crocodilu'” este un proiect de suflet, pentru că marchează un debut important. Sper să fie pe placul familiilor, pentru că este comedia de familie perfectă pentru sărbători”, a concluzionat Ela Crăciun.

„Lilu, Lilu, Crocodilu” conţine cântecele originale interpretate de Shawn Mendes, Javier Bardem şi Constance Wu, scrise de echipa din spatele filmelor The Greatest Showman, Benj Pasek şi Justin Paul.

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!