Ei sunt elevii preferați de Profu'. Cine face parte din distribuția serialului de la PRO TV!

Ei sunt elevii preferați de Profu . Cine face parte din distribuția serialului de la PRO TV!
Seredinschi, Juno, Feihong Basigu, cântăreața Bibi și Azaleea Necula joacă rolul elevilor din serialul Profu’!
Citeste mai mult despre: serial Profu,
Data: 19 August 2019
O gașcă de adolescenți rebeli o să-l pună de multe ori în dificultate pe singurul profesor de fizică, chimie și sport din București, Mișu, personaj interpretat de actorul Andi Vasluianu, în serialul Profu’, în această toamnă, la PRO TV.   

Unii energici și dornici de aventură, extrovertiți, cu frămânătări și iluzii, alții introvertiți și cu probleme acasă, elevii vor fi liantul de care va avea nevoie Mișu pentru a-și arăta abilitățile de profesor. Prin atitudinea sa îndrăzneață, depășind limtele curriculei școlare în care ar trebui să se limiteze, Mișu câștigă respectul elevilor săi rebeli. Prin metode mai puțin convenționale, el îi va apropia de studiu, dar le va fi și suport în problemele cu care aceștia se confruntă: dependența de substanțe interzise, discriminare, bullying sau sarcini nedorite.

Mai mulți actori din tânăra generație vor da viață acestor personaje atât de diferite, care vor trece prin tot felul de situații alături de profesorul lor. Daria Pentelie, Dani Ionescu, Juno, Rebecca Nicolescu, Gheorghe Adrian, Feihong Basigu, Dan Hurduc, Bibi, Iacob Paștina, Robert Dobre, Azaleea Necula, Meda Topîrceanu, Voica Oltean, Răzvan Călin, Pedro Gafei, Seredinschi și Luca Petreșteanu sunt câțiva dintre ei.

Din distribuția serialului mai fac parte și actorii Radu Gabriel, Cosmin Natanticu, Doru Cătănescu, Sibylla Oarcea și Virgil Ianțu.

În această toamnă, la PRO TV, vom urmări poveștile elevilor și metodele prin care Profu’ încearcă să-i apropie de școală.

FULLSCREEN
Seredinschi, Juno, Feihong Basigu, cântăreața Bibi și Azaleea Niculae joacă rolul elevilor din serialul Profu’!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO