El este sosia lui Freddie Mercury. "Este mai bun decât mine. Merită acest rol!"

El este sosia lui Freddie Mercury.  Este mai bun decât mine. Merită acest rol!
Data: 22 August 2018
Adam Lambert este ferm convins că actorul Rami Malek este potrivit pentru rolul său de a-l interpreta pe fostul mare cântăreț de muzică rock, Freddie Mercury.

Într-un interviu publicat lui pentru Entertainment Tonight, Adam Lambert a declarat că actorul Rami Malek este un interpret mut mai bun pentru a juca acest rol decât el însuși.

Adam Lambert a fost în turneu cu trupa Queen în 2016 în România.

"Nu arăt ca Freddie, nu cânt ca Freddie, ci ca mine. Rami este uimitor, este un actor grozav, din câte am înțeles, au folosit o parte din studioul real al lui Freedie și Marc Martel. Chiar o să fie ca Freddie, ceea ce eu nu puteam să fiu."

 

Rami Malek as Freddie Mercury ????

A post shared by Cinema.inc - Cinema | Movies (@cinema.inc) on

De asemenea, Adam Lambert a spus că Malek a făcut o cercetare amplă pentru acest rol participând la diverse spectacole Queen.

Inițial filmul a fost regizat de Bryan Singer care a fost concediat în luna decembrie după mai multe absențe inexplicabile.

Zvonurile spun că acesta lipsea pentru a sta cu tatăl său grav bolnav. Dexter Fletcher l-a înlocuit între timp pe Bryan Singer, iar filmul despre viața lui Freddie Mercury, "Bohemiam Rhapsody" va fi în cinematografe pe data de 2 noiembrie 2018.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO