Emilia Clarke a spus adevărul despre paharul de cafea care a apărut într-o scenă din Urzeala tronurilor

Emilia Clarke a spus adevărul despre paharul de cafea care a apărut într-o scenă din Urzeala tronurilor
Emilia Clarke a fost Daenerys Targaryen în Urzeala tronurilor. FOTO: wall.alphacoders.com
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Octombrie 2019
Data actualizare: 31 Octombrie 2019
La mai bine de 5 luni de la terminarea serialului Urzeala tronurilor, unul dintre misterele sezonului 8 a fost elucidat. Emilia Clarke a spus adevărul despre paharul de cafea care a fost uitat pe masă în timpul filmărilor.

Aspru criticați de fanii seriei pentru scăpările echipei de montaj, realizatorii serialului Urzeala tronurilor au avut mereu răspunsuri justificative amuzante. La fel a fost și cel oferit când admiratorii serialului au sesizat un pahar de cafea Starbucks pe o masă din marea sală a castelului Winterfell în timpul sezonului 8.

Cafeaua cu lapte care a apărut în episod a fost o greșeală. Daenerys comandase un ceai de ierburi”, au reacționat oficialii HBO. Deși inițial Emilia Clarke fusese considerată vinovată pentru uitarea obiectului în cadru, actrița a dezvăluit recent o altă versiune a poveștii.

Citește și: Alte gafe flagrante în Urzeala tronurilor. Printre acestea, un cablu de laptop și un țăran în blugi

Invitată la Jimmy Fallon Show miercuri seară, actrița britanică a mărturisit că a aflat adevărul la o petrecere organizată înainte de ceremonia decernării premiilor Emmy.

„Am avut o petrecere înainte de Emmy recent și Conleh Hill, care îl joacă pe Varys și care stătea lângă mine în acea scenă, mă trage deoparte și-mi zice: Emilia, trebuie să-ți spun ceva. Trebuie să-ți spun ceva, iubire. Paharul de cafea era al meu”, a dezvăluit actrița, spre surprinderea gazdei sale și a spectatorilor.

Actrița s-a confesat pentru a îndepărta un mit, dar și pentru a lua „anatema” care plana asupra ei. Anterior, intivitată la rândul ei la emisiunea lui Jimmy Fallon, actrița Sophie Turner (Sansa Stark) a arătat cu degetul înspre Emilia.

„Uită-te cine e în fața paharului! Emilia Clarke, ea e făptașul!”, a dezvăluit Sophie Turner.

Cu gafe sau nu, Urzeala tronurilor a primit cele mai multe premii Emmy dintre toate serialele dramatice (58), a stabilit noi recorduri la Globurile de Aur și la premiile Academiei Americane de Film.

Vezi și VIDEO: Cine este Emilia Clarke
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies