Emilia Clarke, dezvăluiri din culisele Game of Thrones: „Era să mor după sezonul I”

Emilia Clarke, dezvăluiri din culisele Game of Thrones: bdquo;Era să mor după sezonul I
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Martie 2019
Actrița de 32 de ani a dezvăluit într-un interviu cum visurile sale din copilărie se puteau spulbera tocmai când cunoscuse succesul în seria Game of Thrones.

Emilia Clarke nu a vorbit niciodată despre o perioadă grea din viața ei, un eveniment care putea pune capăt unei cariere în cinematografie care a început promițător în 2009, cu serialul Doctors. Însă, în 2011, imediat după terminarea filmărilor la primul sezon Game of Thrones, Emilia a suferit două anevrisme cerebrale, din care a scăpat cu viață ca prin urechile acului.

Într-un interviu senzațional acordat publicației The New Yorker, „mama dragonilor” Daenerys Targaryen s-a confesat pentru toți fanii seriei.

„Tocmai când toate visurile mele din copilărie păreau să se fi împlinit, aproape mi-am pierdut mințile și apoi viața. Nu am spus niciodată această poveste, dar acum e timpul”, a dezvăluit Emilia Clarke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke on


Actrița britanică a suferit un anevrism (dilatare patologică a pereților unei artere) cerebral în timp ce se antrena. În urma unui RMN efectuat a scurt timp, Emilia a aflat că avea hemoragie la nivelul arahnoidei, membrana mijlocie care învelește creierul și măduva spinării. Circa 30% dintre cei care suferă o astfel de hemoragie nu supraviețuiesc dacă nu ajung repede la spital.

Actrița a dezvăluit că în acele momente le-a cerut doctorilor să o lase să moară, crezând că nu va avea vreo șansă de supraviețuire. Avea doar 24 de ani.

În cele mai grele momente ale mele voiam să mă deconectez de la aparate. Am cerut personalului medical să mă lase să mor. Munca mea – tot visul meu despre cum ar fi trebuit să arate viața mea – bazată pe limbaj, pe comunicare. Fără asta eram pierdută”, a mai spus Emilia, care își pierduse darul vorbirii după primul anevrism.

FOTO: wall.alphacoders.com

În timp ce se afla pe patul de spital și se recupera după prima cădere, medicii au anunțat-o că a mai suferit un anevrism, de intensitate mai mică, în cealaltă parte a creierului. Recuperarea a fost de lungă durată, însă cum și-a revenit, Emilia a făcut parte din echipa de staruri din seria Game of Thrones care a pornit într-un turneu de promovare a primului sezon.

Atunci a simțit că putea muri în orice zi și, pentru a trece cu bine peste fiecare interviu, făcea injecții cu morfină.

Emilia a filmat cu această temere și sezoanele doi și trei din Game of Thrones, însă panica s-a instalat la un control pe care actrița îl făcea anual.

FOTO: wall.alphacoders.com

Medicii au sesizat că anevrismul își dublase mărimea și au recomandat efectuarea unei operații urgente. Deși doctorii i-au spus că va fi o formalitate, actrița a fost înștiințată că o a doua intervenție este necesară, din cauză că prima eșuase.

Când m-au trezit, urlam de durere. Procedura a fost un eșec. Sângeram masiv, iar doctorii mi-au explicat că șansele de supraviețuire erau rezervate, dacă nu fac operația din nou. De data aceasta, a trebuit să aibă acces la creierul meu cu metode antice – prin craniu. Iar operația trebuia făcută repede”, a mărturisit Emilia Clarke, a cărei recuperare a fost și mai dureroasă decât cea de după prima operație.

Emilia Clarke a dezvăluit că și azi are bucăți de titan în loc de os cranian, iar cicatricea lăsată de operații, care se întinde din vârful capului până la ureche, este bine mascată de părul ei lung. 

Un nou episod din VLAD, lunea viitoare, la PRO TV

FULLSCREEN
Emilia Clarke era să-și piardă viața în timpul filmărilor pentru sezonul I Game of Thrones
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO