Eroina din filmul The Nun are doar cuvinte de laudă la adresa României. Ce i-a plăcut la noi

Eroina din filmul The Nun are doar cuvinte de laudă la adresa României. Ce i-a plăcut la noi
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Septembrie 2018
Data actualizare: 19 Septembrie 2018
Bonnie Aarons, care dă viață călugăriței demonice din filmul The Nun/Călugărița: Misterul de la mânăstire, a vorbit recent despre experiența filmării în România.

Lui Bonnie Aarons nu i-a fost greu să intre în pielea personajului ei demonic. Înainte de The Nun, Bonnie fusese distribuită în seria Conjuring (Trăind printre demoni), unde a dat viață demonului Valak. Spiritul malefic din Conjuring se întoarce în The Nun/Călugărița: Misterul de la mânăstire sub forma călugăriței demonice, rol care îi vine ca o mănușă actriței americane.

Bonnie Aarons a declarat într-un interviu acordat unei publicații de peste Ocean că s-a simțit foarte bine în România, unde a fost plăcut impresionată de trecutul remarcabil al poporului român.

Aș putea merge acolo mereu, România este atât de frumoasă. Am filmat în castele adevărate din Transilvania și a fost minunat. Am fost în locuri cu o istorie atât de bogată și am filmat în măruntaiele acestor castele, unde oamenii chiar au murit sau au fost torturați. Asta demonstrează strălucirea cineastului nostru Maxime Alexandre și a minunantului nostru designer de producție Jennifer Spence. Viziunea pe care Corin Hardy a avut-o a fost perfectă pentru marile ecrane”, a spus actrița americană.

FOTO: Facebook/The Nun, Bonnie Aarons


Înainte de acest film, Bonnie Aarons a mai jucat în pelicule horror, cu care numele ei a fost asimilat de-a lungul anilor. Însă, marele salt în cariera ei a fost atunci când James Wan a distribuit-o în The Conjuring 2 (2016) în rolul demonului Valak. 

„James Wan este sufletul meu și îi mulțumesc că mi-a dat acest job. Le sunt recunoscătoare și celor de la New Line și Warner Bros. că mi-au dat șansa de a juca acest personaj din nou. Sunt atât de încântată că pot să arăt că o femeie poate juca acest gen de roluri, care au fost dominate de bărbați de-a lungul istoriei și sper să pot deschide și alte uși”, a mai spus Bonnie Aarons.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies