Fanii ”The Crown”, convinși că ducesa Kate Middleton apare alături de prințesa Diana în serial

Fanii  The Crown , convinși că ducesa Kate Middleton apare alături de prințesa Diana în serial
Data: 17 Noiembrie 2020
Sezonul 4 al serialului ”The Crown” și-a uimit telespectatorii, unii dintre aceștia fiind convinși că au văzut-o pe Ducesa de Cambridge aplaudând-o pe Prințesa Diana din mulțime.

În cel de-al șaselea episod al serialului, Diana (Emma Corrin) și Charles (Josh O’Connor) sunt înfățișați în timpul turneului lor prin Australia. Pe când aceștia salută mulțimea de admiratori, o tânără cu părul șaten și un cardigan galben poate fi văzută în timp ce face cu mâna cuplului. 

Citește și

Femeia dă apoi mâna cu Diana, care poartă un costum roz intensă și interacționează cu locuitorii din Brisbane. În mod surprinzător, admiratoare seamănă ca două picături de apă cu Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, care în momentul înfățișat în serial avea doar un an. 

Desigur, aceasta nu este decât o coincidență, pentru că, în realitate, Familia Regală nu și-a exprimat niciodată poziția față de serialul care o înfățișează cu bune și cu rele. Mai mult, prietenii lui Charles au declarat că producție ”este răuvoitoare la nivel de Hollywood”, prințul fiind redat rece și distant față de soția sa, Diana.

Echipa de producție s-a dat peste cap pentru a reda o versiune cât mai aproape de realitate a prințului Charles și a prințesei Diana, recreând, cadru cu cadru, vestimentații, pictoriale și interviuri. Drept răspuns, telespectatorii au lăudat felul în care Emma Corrin a intrat în pielea prințesei Diana, numind jocul ei ”obsedant”.

 

Foto; Profimediaimages.ro, Twitter

FULLSCREEN
Fanii ”The Crown”, convinși că Kate Middleton apare alături de prințesa Diana în serial
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies