Filmul Hawaii, cu Dragoș Bucur în rol principal, în decembrie la PRO TV

Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Decembrie 2020
Distribuție de zile mari în filmul „Hawaii”, pe care PRO TV îl va difuza în acest an în preajma Crăciunului. Actorii Dragoș Bucur, Andi Vasluianu, Gheorge Ifrim și regizorul Jesus del Cerro vă invită la o călătorie imaginară pe un tărâm al făgăduinței, interzis în perioada comunistă.

Dacă ați trăit în comunism, atunci ați cunoscut întunericul în toată deplinătatea lui. Dacă nu erați născuți pe atunci, probabil că nici n-aveți idee despre ce vorbesc, dar asta poate îndrepta Jesus del Cerro cu filmul Hawaii.

Citește și

Pelicula, cu Dragoș Bucur în rol principal, va fi la PRO TV marți, 22 decembrie, de la ora 22:45

Povestea se concentrează în jurul lui Andrei (Dragoș Bucur), un simplu muncitor dintr-o familie modestă. Viețile tuturor se vor schimba în momentul în care familia află că a moștenit o frumoasă avere, tocmai din Hawaii. 

Binefăcătorul lor, Petrus, este o rudă foarte apropiată, care a reușit să fugă de regimul comunist și să se realizeze peste Ocean. Ghinionul familiei este că nu poate să intre în posesia posesiunilor fiindcă provine dintr-o țară comunistă.

Mai multe aflați dacă vedeți filmul, în care îi veți descoperi pe actorii Andi Vasluianu, Gheorge Ifrim, Rodica Lazăr, Constantin Cojocaru și mulți alții.

FULLSCREEN
Filmul Hawaii, cu Dragoș Bucur în rol principal, în decembrie la PRO TV
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies