Filmul în care lui Ben Affleck nu i-a plăcut deloc să joace: “A fost cea mai groaznică experiență!”

Filmul în care lui Ben Affleck nu i-a plăcut deloc să joace: A fost cea mai groaznică experiență!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Ianuarie 2022
Data actualizare: 12 Ianuarie 2022
Ben Affleck are o carieră impresionantă la Hollywood și a jucat în peste 70 de filme. În 2013, actorul a obținut premiul Oscar, la categoria cel mai bun film, pentru pelicula "Argo". Starul a avut rolul principal, dar a și regizat filmul. 

Într-un Q&A pentru publicația Los Angeles Times, actorul de 47 de ani a făcut câteva dezvăluiri inedite despre carieră și filmele în care a jucat. 

Ben Affleck a mărturisit că există un film în care nu i-a plăcut deloc să joace. Este vorba despre "Justice League” din 2017, film în care i-a avut colegi pe Gal Gadot și Henry Cavill. 

"Justice League" (Liga Dreptății) este un film american cu supereroi, din 2017, regizat de Zack Snyder (foto: Profimedia Images)

“A fost "Justice League"! A fost o experiență neplăcută din cauza mai multor lucruri: viața mea de atunci, divorțul meu, faptul că eram plecat prea mult timp, agenda încărcată și apoi tragedia personală a lui Zack (n.red fiica regizorului Zack Snyder s-a sinucis) și reluarea filmărilor. A fost cea mai îngrozitoare experiență. A fost îngrozitor! Atunci am avut un moment în care am spus că nu mai fac asta”, a declarat Ben Affleck, potrivit BuzzFeed. Actorul a avut rolul lui Batman în “Justice League”. 

Citește și: Ben Affleck, cel mai sincer interviu. A vorbit despre căsnicia cu Jennifer Garner și problemele cu alcoolul

Într-un alt interviu pentru Entertainment Weekly cu bunul său prieten Matt Damon, Ben Affleck a mărturisit că singurul filmul pe care copiii săi l-au vizionat a fost “Armageddon - Sfârșitul lumii”.

“Este amuzant pentru că acesta este singurul film pe care copiii mei l-au vizionat și au recunoscut că le-a plăcut, deși și-au bătut joc de mine fără încetare. «Ce ești? Conduci un tanc pe Lună!», mi-au spus. S-au distrat pe tema asta”, a spus amuzat Ben. 

Actorul care se iubește cu Jennifer Lopez are trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner: Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (9 ani).

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Vezi și VIDEO: Ne dăm în cărți
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies