Florian Munteanu, românul care va juca în sezonul 3 al serialului Vikingii: Valhalla: „Sunt foarte mândru”

Florian Munteanu, românul care va juca în sezonul 3 al serialului Vikingii: Valhalla: Sunt foarte mândru
Florian Munteanu, la premiera filmului Shang-Chi și Legenda celor zece inele. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Mai 2022
Data actualizare: 15 Mai 2022
La aproape patru ani de la debutul în cinematografie, alături de Sylvester Stallone și Dolph Lundgren, pugilistul Florian Munteanu se alătură distribuției serialului Vikingii: Valhalla. Românul a dezvăluit ce înseamnă pentru el această provocare.

Florian Munteanu este boxer și trăiește în Germania. A fost remarcat de promoterul Eduard Irimia și propus realizatorilor filmului Creed 2 pentru a juca alături de Sylverster Stallone, Dolph Lundgren și Michael B. Jordan. 

De atunci, cariera lui actoricească a cunoscut o ascensiune fulminantă, fiind distribuit în filmul Shang-Chi și Legenda celor zece inele (2021), regizat de Destin Daniel Cretton.

Acum, Florian Munteanu face parte din distribuția serialului Vikingii: Valhalla, de pe Netflix, unde va apărea în sezonul 3. Acțiunea serialului este plasată la 100 de ani după evenimentele din Vikingii, care se concentrează pe povestea eroului Ragnar Lothbrok.

În Vikingii: Valhalla, Florian Munteanu va interpreta rolul generalului bizantin Georgios Maniakes (secolul XI), care va conduce o revoltă împotriva lui Constantin al IX-lea Monomahul, împărat al Imperiului Roman de Răsărit.

Sunt foarte mândru că fac parte dintr-un serial grozav, cu o distribuție remarcabilă care se întâmplă să fie una dintre preferatele mele din ultimii ani (...) Interpretarea unor roluri mai emoționale și dramatice a fost întotdeauna un obiectiv principal. Ajungem acolo. Super entuziasmat pentru acesta”, a scris Florian Munteanu pe Instagram.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!