Florian Munteanu va juca în alte trei filme la Hollywood, după debutul în forță alături de Dolph Lundgren

Florian Munteanu va juca în alte trei filme la Hollywood, după debutul în forță alături de Dolph Lundgren
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Noiembrie 2018
Data actualizare: 23 Noiembrie 2018
Singurul român care o poate depăși pe Simona Halep în popularitate, Florian Munteanu, e deja star în America.

Sportivul român a intrat oficial în rândul vedetelor de la Hollywood odată cu saltul uriaș făcut pe marile ecrane. În Creed 2, Florian Munteanu joacă alături de Sylvester Stallone, Dolph Lundgren și Michael B. Jordan în rolul lui Viktor Drago, fiul killer-ului Ivan Drago din Rocky 4. La lansarea filmului peste Ocean, oameni importanți din industria cinematografică au cerut să facă poze cu el. Însă, cea mai mare recompensă e că proaspătul actor de la Hollywood a semnat deja contracte pentru alte trei filme.

Citește și: Florian Munteanu, față în față cu Sylvester Stallone la interviul vieții sale

„Cei de la MGM l-au propus în toate marile agenții de film. Nu vreau să dau nume, dar urmează niște francize la fel de mari ca și Rocky. Urmează trei filme, unele poate mai mari decât Creed, altele ca și Creed, dar de categoria A. Îmi asum treaba asta, este și va fi primul român în roluri principale, de mare valoare, în filme de categoria A”, ne-a spus impresarul românului, Eduard Irimia, care l-a descoperit pe Florian în 2016.

După ce Florian i-a fost prezentat lui Sylvester Stallone, cariera lui s-a schimbat considerabil. Starul din Rocky, Dolph Lundgren și Michael B. Jordan au înțeles că tocmai se aleseseră cu un partener de platou care are potențial să ajungă mare star. „Florian Munteanu nu este doar un accident, nu este doar un rol principal într-un film cu bătaie, o să-l vedeți cu sigurață în filme mari. Acesta e doar începutul pentru el”, mai spune Irimia.


„Big Nasty” vorbește puțin în film

Creed 2 a avut premiera de gală în România marți seară, iar vineri, 23 noiembrie 2018, intră în cinematografele de la noi. Părinții lui Florian au fost la București pentru acest eveniment și ne-au dezvăluit în premieră care a fost secretul succesului său. 

Citește și: Părinții lui Florian Munteanu, despre cum a ajuns fiul lor să joace alături de Stallone: „Munca lui a fost titanică”

Cei care au avut privilegiul de a vedea pelicula înainte de lansarea oficială au putut observa că Florian Munteanu are în film câteva replici în limba engleză și câteva replici, pline de furie, în limba rusă. Da, Florian Munteanu vorbește puțin în film. De fapt, primul cuvânt pe care îl rostește este, în rusă, cam la 30 de minute după prima apariție pe marele ecran, în timpul primei lupte cu Adonis Creed. De ce nu i-a dat scenaristul mai multe replici? Există o explicație.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The time has come, the fight of the century is finally here: . CREED vs DRAGO ???????????? . Who brings the belt home?? Secondary...this movie is more than just about belts or winning. It's about family and fighting for the people that we love ????????. Check it out, I promise you won't be disappointed ❤. . CREED II OUT NOW ???????????????????????? . #creed2 #drago #morethanafight #legacy

A post shared by Florian "Big Nasty" Munteanu (@bignasty) on „Inițial avea mai multe replici, dar al doilea regizor al filmului, fiindcă au fost doi regizori, a văzut un pic altfel personajul lui. El a vrut să exprime toată drama și frustrarea familiei Drago prin tăcere, printr-o mimică ireproșabilă, o mină de copil într-un corp de bestie. E posibil ca Florian, fără să exagerez, să primească un premiu, secundar, pentru debutul său. Din sala de sport să ajungi la Hollywood, e ceva care nu se întâmplă oricui, oriunde”, ne spune Eduard Irimia.


„Inițial avea mai multe replici, dar al doilea regizor al filmului, fiindcă au fost doi regizori, a văzut un pic altfel personajul lui. El a vrut să exprime toată drama și frustrarea familiei Drago prin tăcere, printr-o mimică ireproșabilă, o mină de copil într-un corp de bestie. E posibil ca Florian, fără să exagerez, să primească un premiu, secundar, pentru debutul său. Din sala de sport să ajungi la Hollywood, e ceva care nu se întâmplă oricui, oriunde”, ne spune Eduard Irimia.

Nu are iubită în acest moment

Deși a declarat că-i plac femeile latine, Florian Munteanu (28 de ani) nu are în prezent o iubită. Momentan, pugilistul-actor se concentrează pe cariera sa de la Hollywood, pentru care a muncit pe brânci.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies