George Burcea, transformare spectaculoasă pentru rolul Lurch din serialul Wednesday. „Este un proiect de suflet”

George Burcea, transformare spectaculoasă pentru rolul Lurch din serialul Wednesday. Este un proiect de suflet
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 29 Noiembrie 2022
Data actualizare: 29 Noiembrie 2022
Inspirat de serialul fenomen Familia Addams (1964), noua producție Wednesday, în regia lui Tim Burton, a atras imediat atenția cinefililor. Pentru telespectatorii români a fost o surpriză frumoasă când l-au recunoscut pe George Burcea în rolul lui Lurch.   

Wednesday este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale. 

George Burcea joacă alături de nume mari ale industriei, precum Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman. Actorul spune că se simte binecuvântat, pentru că și-a îdeplinit un vis încă din copilărie, de a juca alături de nume sonore din cinematografie. „Este un proiect de suflet”, menționează el într-o postare pe Instagram.

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, spune George Burcea .


Pentru rolul lui Lurch, șoferul familiei, George Burcea a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Actorul i-a mulțumit persoanei care i-a făcut machiajul, într-un mesaj pe Instagram. 

Wednesday este un serial filmat în România, astfel că telespectatorii au putut recunoaște multe dintre locațiile de filmare, printre care Universitatea Politehnică, Gradina Botanică București, Palatul Cantacuzino Bușteni, Gara Sinaia, Casa Armatei București, Casa Monteoru, Bazinul Dinamo București.

„Am filmat în studiouri lângă București, dar și la Sinaia în gară, și prin pădurile din apropierea capitalei. Bucureștiul e un oraș care are multe lucruri de oferit, am folosit locații frumoase, Casa Scriitorilor care e un loc foarte special, există acolo un amestec foarte interesant de lucruri și locuri”, povestește Tim Burton într-un interviu pentru urban.ro .
„Am crescut uitandu-mă la filme cu monstri, cu vibe-ul creat de ceea ce însemna Transilvania, Munții Carpați și poveștile cu Dracula și, să vin să experimentez totul direct, e ceva memorabil”, a mai adăugat regizorul. 

Printre actorii români ce apar în serial se numară: Victor Dorobanțu (Thing), Cezar Grumăzescu (Antrenorul Vlad) și Olimpia Mălai (Ministerul).


Sursă foto: Instagram/ george_burcea

Vezi și: Revedere emoționantă între Viviana Sposub și George Burcea! “Mă bucur enorm că te-am cunoscut”


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!