Gerard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală. Cine a depus plângere la poliție

Gerard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală. Cine a depus plângere la poliție
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 August 2018
Data actualizare: 31 August 2018
Actorul francez Gerard Depardieu (69 de ani) e în mijlocul unui imens scandal mediatic, după ce a fost acuzat de viol de o actriță de 22 de ani.

„Deplâng genul acesta de publicitate”, a afirmat Depardieu pentru jurnaliștii agenției AFP. Surse judiciare au confirmat pentru publicația franceză Le Parisien că o tânără actriță a depus plângere pe numele actorului în data de 27 august 2018. În document se arată că Depardieu e acuzat de viol și agresiune sexuală, fapte pe care le-ar fi comis în două două zile diferite: pe 7 și pe 13 august 2018, spun anchetatorii.

Cea care l-a acuzat este o tânără actriță care le-a declarat polițiștilor că Depardieu a agresat-o, apoi a violat-o în locuința sa din Paris. Interogată de poliție, tânăra a afirmat că se afla în casa actorului pentru „lecții informale de actorie”. Avocatul actorului francez a transmis un mesaj categoric presei, în care respinge orice acuzație de agresiune sau viol. 

„Regret caracterul public al acestui scandal, care aduce grave prejudicii de imagine lui Gerard Depardieu, a cărui nevinovăție sunt sigur că va fi recunoscută”, a declarat avocatul Herve Termine, citat de AFP News.

Plângerea a fost depusă la o secție de poliție din Lambesc, o comună din sudul Franței. Cazul a fost preluat de procurorii parizieni, care au primit toate datele de la poliție.

Gerard Depardieu nu e singura celebritate care se alege cu plângeri penale pentru agresiune sexuală. John Travolta, Dustin Hoffman, Ed Westwick, Morgan Freeman, Kevin Spacey și Harvey Weinstein sunt doar câteva nume mari din industria cinematografică de peste Ocean care s-au aflat sau care încă se află în scandaluri similare.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!