Gossip Girl se întoarce pe micile ecrane. Cine va juca în distribuția serialului

Gossip Girl se întoarce pe micile ecrane. Cine va juca în distribuția serialului
Data: 18 Iulie 2019
Savurosul serial care a cucerit inimile tuturor adolescenților se întoarce!

Primul episod din Gossip Girl a adus audiențe record, adunând 2,5 milioane de telespectatori.

Evenimentele din luxosul Upper East Side al Manhattanului din New York sunt postate pe blogul "Gossip Girl", personaj care rămâne secret pe tot parcursul serialului, vocea fiind a actriței Kristen Bell.

Această nouă versiune a serialului "Gossip Girl" va pune în prim-plan controversatul subiect al zilelor noastre, mai exact Social Media și prin ce schimbări a trecut în ultimii ani imaginea renumitului New York.

Acest serial va fi un reboot, producătorii originali Josh Schwartz și Stephanie Savage ai serialului se vor întoarce, de data aceasta scriitorul fiind Joshua Safran. Se vor alătura în producția serialului Quantico și Smash.

Citește și Gossip Girl: Intrigi la New York", la Pro Tv, cu cel de-al treilea sezon

Nu știm deocamdată dacă serialul îi va aduce din nou pe vechii actori în scenă.

"Nu știu cum ar arăta serialul cu noi la vârsta de 30 de ani, dar mereu îmi amintesc că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, sunt deschis la orice provocare" a declarat Chace Crawford pentru Digital Spy 

Chace Crawford:"Ar fi destul de greu să-i adunăm pe toți din nou împreună din cauza programelor pe care le au, toți sunt implicați în proiecte foarte bune, cred că ar fi destul de greu să ne reunim"

E! News a confirmat că serialul va avea 10 episoade deocamdată care îi va pune în acțiune pe grupul de elită din Manhattan. O nouă generație de adolescenți vor fi urmăriți din nou de "Gossip Girl" care va complica lucrurile de câte ori va avea ocazia.

Sursa Foto: Getty Images, Instagram

Vezi Profil de celebritate - Tom Hardy

FULLSCREEN
Gossip Girl se întoarce. Cine va fi în distribuția serialului
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO