Hugh Grant la 60 de ani. Actorul va juca într-un serial alături de Nicole Kidman

Hugh Grant la 60 de ani. Actorul va juca într-un serial alături de Nicole Kidman
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Septembrie 2020
Data actualizare: 09 Septembrie 2020
Hugh Grant împlinește 60 de ani pe 9 septembrie. Actorul, cu o carieră de peste 30 de ani în cinematografie, este distribuit în continuare în filme și seriale, păstrându-și farmecul de altădată.

Hugh Grant și-a câștigat popularitatea în 1994, cu rolul din ”Four Weddings and a Funeral”. Acest film îi aduce premiul Globul de Aur la categoria cel mai bun actor şi premiul BAFTA, potrivit imdb.com. Cinci ani mai târziu, chipeșul Grant este ales drept partener al lui Julia Roberts pentru filmul ”Notting Hill”. De aici practic va începe ascensiunea sa în lumea filmului, fiind tot mai des invitat să joace alături de nume sonore de la Hollywood. Un succes a fost comedia ”Bridget Jones: The Edge of Reason”(2004), unde joacă alături de Colin Firth și Renee Zellweger. 

După ce, în 2019, a apărut în filmul de acțiune ”The Gentlemen”, alături de Matthew McConaughey și Charlie Hunnam, în 2020, schimbă puțin genul, orientându-se spre o dramă bazată pe un roman. Mai exact, Hugh Grang va juca în serialul ”The Undoing”, cu 6 episoade, alături de actrița Nicole Kidman. În film, ei sunt soț și soție și duc o viață prosperă și fericită, până când toate visurile lor sunt spulberate de o moarte violentă și de un lanț de dezvăluiri teribile. Pentru a-și salva copilul și familia, Grace (Nicole Kidman) trebuie să-și construiască un nou viitor. Producătorii au făcut public deja primul trailer, iar marele debut este așteptat în luna octombrie 2020. 
 
 
 
Hugh Grant este căsătorit cu producătoarea de origine suedeză, Anna Eberstein, cu 18 ani mai tânără decât el. Împreună au trei copii. De asemenea, actorul mai are doi copii cu fosta parteneră, chinezoaica Tinglan Hong.  
 
 
Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Vedetele sunt greu de mulțumit. "În viața mea nu am dormit in așa condiții". Ferma. Orășeni vs. Săteni, de la 22:30 la PRO TV


 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies