Hugh Laurie, așa cum fanii nu l-au mai văzut. Prin ce transformare a trecut actorul din celebrul serial "House"

Hugh Laurie, așa cum fanii nu l-au mai văzut. Prin ce transformare a trecut actorul din celebrul serial  House
Sursa FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Hugh Laurie, House, Roadkill, serie, transformare,
Autor: Redactia
Data: 24 Iulie 2020
Hugh Laurie este celebrul în întreaga lume datorită rolului genial pe care l-a interpretat în serialul "House". În vârstă de 61 de ani, actorul va interpreta acum un nou personaj puternic într-o serie marca BBC One. 

Hugh Laurie îl va interpreta pe Peter Laurence, un politician neînfricat, în thriller-ul numit "Roadkill". Actorul a intrat perfect în pielea personajului, care este un lider carismatic. În imaginea dată publicității, acesta pare că salută mulțimea, îmbrăcat la patru ace. 

Citește și

Noua serie BBC One spune povestea lui Peter Laurence și urmărește cum atât imaginea sa publică, cât și cea privată, se destramă treptat, fiind distruse de dușmanii săi. 

Pe măsură ce drama ia amploare și dezvăluirile despre viața sa personală ies la lumină, personajul interpretat de Hugh Laurie devine cinic și pare lipsit de remușcări. Acesta reușeste să se descurce precum un expert și pe firul subțire dintre glorie și catasrofă. 

Alături de Laurie, în distribuția "Roadkill" apar și alte nume celebre, precum Helen McCrory, Sidse Babett Knudsen, Saskia Reeves și Sarah Greene.

Producția "Roadkill" are patru episoade și a fost filmată în anul 2019, la Londra. 


"Am lucrat prima oară cu Hugh Laurie în anul 1987, pe vremea când făcea trecerea de la comediantul dibaci la actorul dramatic. Abia aștept să-l văd întruchipând viitorul fictiv al Partidului Conservator în <<Roadkill>>", a declarat scenaristul David Hare pentru Radio Times.Vezi și: Miliția Modei. Costi Diță analizează cel mai fierbinte trend al verii – costumul de baie croșetat

FULLSCREEN
Hugh Laurie, așa cum fanii nu l-au mai vazut. Prin ce transformare a trecut actorul din celebrul serial "House"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies