Imagini cu noul agent 007 de pe platourile de filmare. Cum arată înlocuitoarea lui James Bond

Imagini cu noul agent 007 de pe platourile de filmare. Cum arată înlocuitoarea lui James Bond
Citeste mai mult despre: James Bond, Lashana Lynch,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Septembrie 2019
Data actualizare: 27 Septembrie 2019
Actrita care va fi noul agent 007, Lashana Lynch, a fost surprinsă pentru prima oară de paparazzi la filmările pentru "No Time To Die" din Italia.

Actrița britanică de culoare, Lashana Lynch, va juca rolul celebrului agent 007, în cel de-al 25-lea film din seria James Bond, care va fi lansat în anul 2020.

Jamaicana în vârstă de 31 de ani a fost surprinsă la filmările din Italia pentru noul film. Aceasta a purtat un costum de spion bleumarin, cu o armă atașată de picior și bocanci.

Scenariștii au uimit cu alegerea lor de înlocuitor pentru Daniel Craig.

"La începutul filmului, va fi o scenă în care șeful Serviciului Secret de Informații, jucat de Ralph Fiennes,  spune "Intră, 007", și va intra Lashana care este o femeie frumoasă de culoare", a dezvăluit un insider.

Bond este tot Bond, dar el a fost înlocuit de această femeie superbă. Este ,desigur, atras de nou venită, dar este uimit să constate că încercările lui obişnuite de seducţie n-au niciun rezultat. Cel puțin nu de la început. De asemenea, s-a anunţat că termenul James Bond Girls este de-acum interzis. În prezent, ele sunt numite James Bond Women”, a continuat acesta.

S-a vorbit mult de succesul lui James Bond din cauza modului în care acesta tratează femeile”, a explicat scenarista. Filmul este, după spusele sale, “un James Bond al erei moderne, care va seduce noile generaţii, rămânând fidel aşteptărilor pe care le avem de la o producţie de acest calibru. Există secvenţe de urmărire şi lupte spectaculoase, Bond este în continuare Bond, dar el trebie să evolueze în lumea #MeToo”.

Lashana Lynch și-a început cariera în anul 2011 în filmul britanic Fast Girl, dar a devenit cunoscută datorită rolului din Captain Marvel.

Sursă foto: Profimediaimages.ro și Gettyimages

Vezi și: Interviuri exclusive despre febra Oscarurilor la Festivalul de Film Toronto 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies