În ce stare se află cascadorul rănit pe platourile de filmare a francizei "Fast and Furious"

În ce stare se află cascadorul rănit pe platourile de filmare a francizei  Fast and Furious
Care este starea cascadorului Joe Watts
Citeste mai mult despre: Fast and Furios, cascador, video,
Data: 21 August 2019
Luna trecută, un episod mai puțin plăcut s-a petrecut pe platourile de filmare a francizei "Fast and Furious", dublura lui Vin Diesel ajungând în comă la spital.

Joe Watts, un cascador experimentat care a făcut parte din mai multe distribuții de succes, a ajuns de urgență la spital după ce a căzut de la peste 9 metri înălțime și a suferit mai multe leziuni la cap, în timp ce filma o cascadorie pentru filmul "Fast and Furious 9".

Conform Variety, acesta a ajuns de urgență la spital și a fost mutat la terapie intensivă. Iubita sa a declarat care este starea sa actuală.

Citește și: Accident teribil pe platourile de filmare a celebrei francize Fast and Furious. Dublura lui Vin Diesel a ajuns în comă la spital

"Este un drum lung până când se va recupera. A fost mutat la terapie intensivă, iar medicii sunt mulțumiți de progresul său.Vrem să le transmitem mulțumiri întregului echipaj de ambulanță aeriană, tuturor medicilor, asistenteșor și personalului de la Royal London Hospital, care au acordat îngrijiri uimitoare lui Joe.", a scris Tilly Powel, iubita lui Joe Watts.

 

Joe Watts este un cascador britanic, celebru pentru săriturile sale spectaculoase din filmele "Misiune Imposibilă: Fallout", "Jurassic World", "Spiderman: Far From Home", dar și pentru serialul "Game of Thrones".

"Fast and Furious 9” va fi lansat în anul 2020, în luna mai. Din distribuția filmului fac parte actorii Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren și Charlize Theron. 

Foto: Getty Images

Vezi: Profil de celebritate - Dwayne Johnson

FULLSCREEN
În ce stare se află cascadorul rănit pe platourile de filmare a francizei "Fast and Furious"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO