În Danemarca, s-a lansat un show pentru copii, despre un bărbat cu un penis uriaș

În Danemarca, s-a lansat un show pentru copii, despre un bărbat cu un penis uriaș
Citeste mai mult despre: desene animate, Danemarca, interzis,
Data publicarii: 06 Ianuarie 2021
Data actualizare: 06 Ianuarie 2021
Mulți s-au grăbit să critice ideea unui show despre un om care nu-și poate controla penisul.

Conform The Guardian, John Dillermand are un penis extraordinar. Atât de deosebit încât poate performa operații riscante, poate picta, poate ține un steag și chiar poate fura înghețată de la copii.

DR, televiziunea națională din Danemarca, a lansat acest serial animat, destinat copiilor între 4 și opt ani, despre bărbatul cu cel mai lung penis care depășește toate provocările și greutățile cu ajutorul genitalelor sale incomensurabile. 

De la premiera sa, din weekend, reacțiile nu au întârziat să apară. Serialul a fost condamnat pentru idee, dar și susținut de unele voci. ”Bărbatul își asumă resposabilitatea pentru acțiunile sale. Când o femeie din serial îi spune că trebuie să-și țină penisul în pantaloni, de exemplu, el ascultă. Ceea ce e drăguț”, spune Erla Heinesen Højsted, psiholog specializat în lucrul cu copiii. ”John Dillermand vorbește cu copiii și le împărtășește modul de a gândi - iar copiii consideră că genitalele sunt amuzante”.

Postul de televiziune danez a răspuns criticile spunând că la fel de bine ar fi putut să facă emisiunea ”despre o femeie care nu are control asupra vaginului ei” și că cel mai important lucru este că celor mici le-a plăcut John Dillermand.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies