În noiembrie, la PRO TV, filme de animație de top te poartă în lumi magice

În noiembrie, la PRO TV, filme de animație de top te poartă în lumi magice
Citeste mai mult despre: filme, film de animatie, noiembrie,
Data: 30 Octombrie 2019
În fiecare zi de duminică, de la ora 11:00, pregătește-te să evadezi într-o lume a visurilor, a jocului și a magiei. 

Te așteaptă filmele Cartea Vieții, Cum să îți dresezi dragonul 2, Rio 2 și Home, unde poveștile sunt savuroase, iar actori celebri dau voce personajelor simpatice.

Cartea Vieții: comedia de animație are un stil vizual unic și prezintă călătoria lui Manolo, un tânăr care trebuie să se împartă între împlinirea așteptărilor familiei sale și îndeplinirea propriilor dorințe. În aceste condiții, pornește într-o aventură incredibilă care se întinde de-a lungul a trei lumi fantastice.
 
Filmul, produs de Guillermo del Toro și regizat de Jorge Gutierrez , ne încurajează să onorăm trecutul, dar și să privim cu optimism viitorul.
 
Cum să îți dresezi dragonul 2 este o animație 3D și este continuarea celebrei pelicule din “Cum să îți dresezi dragonul” și al doilea film din trilogia "Cum să îţi dresezi dragonul." 
 
Acțiunea se petrece la 5 ani de la finele primului film, prezentându-i pe Hiccup și prietenii săi ca tineri adolescenți. Au trecut cinci ani de când vikingii și dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse, Sughiț și Știrbul călătoresc pe unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici conduși de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. 


Rio 2

este un film 3D de animație și aventură și este al doilea film al seriei care face referire la orașul brazilian Rio de Janeiro, unde are loc acțiunea filmului.Personajele Blu, Jewel și cei trei copilași ai lor trăiesc, domesticiți, viața perfectă în orașul magic Rio de Janeiro. Jewel decide însă că e timpul ca cei trei copii să învețe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toții în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduiește să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel și pe copii, înțelegând că aceștia ar putea prefera sălbăticia.

Home este un film american de comedie științifico-ficțiune animat pe calculator din 2015. Este bazat în mod liber pe cartea pentru copii a lui Adam Rex din 2007, The True Meaning of Smekday (Adevăratul sens al lui Smekday). 
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO