Încep filmările la Matrix 4. Keanu Reeves revine în rolul lui Neo

Încep filmările la Matrix 4. Keanu Reeves revine în rolul lui Neo
Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss și Lawrence Fishburne. FOTO: wall.alphacoders.com
Citeste mai mult despre: Keanu Reeves, Matrix 4, The Matrix,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 21 August 2019
Veste grozavă pentru fanii seriei Matrix. Keanu Reeves revine în rolul lui Neo (Thomas Anderson) în 2020. Seria Matrix va avea  o continuare, la 17 ani de la ultimul film al trilogiei, Matrix Revolutions.

Keanu Reeves va fi Neo pentru a patra oară, iar Carrie-Anne Moss își reia rolul Trinity în filmul Matrix 4, regizat de Lana Wachowski. Regizoarea americană a creat franciza The Matrix împreună cu sora ei, Lilly Wachowski, în 1999.

Citește și

La 17 ani distanță de la ultimul film din serie – Matrix Revolutions – Keanu Reeves revine pe marile ecrane în rolul lui Neo. Alături de el va fi și Carrie-Anne, în rolul Trinity, dar și Daniela Harpaz, într-un rol nou. 

Deocamdată, din distribuție lipsește Lawrence Fishburne (Morpheus).

„Multe dintre idei le-am explirat cu Lilly acum 20 de ani, dar realitățile noastre sunt mai relevante acum decât atunci. Sunt foarte fericită să am aceste personaje din nou în viața mea și recunoscătoare pentru încă o șansă de a lucra cu prietenii mei minunați”, a spus Lana Wachowski, citată de Hollywood Reporter.

Citește și: Will Smith, la momentul adevărului. De ce a refuzat să joace în Matrix: „Nu sunt mândru de asta”

Citește și: Cum arăta iubirea vieții lui Keanu Reeves, care a murit într-un accident: ”De atunci, evit relațiile serioase”


Carrie-Anne Moss și Keanu Reeves, în 2003. FOTO: Getty Images

Trilogia Matrix a avut încasări globale de peste 1,6 miliarde de dolari, iar cel mai de succes film a fost, de departe, Matrix Reloaded (al doilea film): peste 740 de milioane de dolari. 

Matrix Reloaded și Matrix Revolutions au fost filmate în același timp, dintr-o bucată, și lansate în cinematografe în anul 2003.

FULLSCREEN
Încep filmările la Matrix 4. Keanu Reeves revine în rolul lui Neo
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies