Interstellar, filmul la care Matthew McConaughey a plâns și pe platou și după lansare

Interstellar, filmul la care Matthew McConaughey a plâns și pe platou și după lansare
Matthew McConaughey și Anne Hathaway joacă împreună în Interstellar
Autor: Dan L. Brumar
Data: 25 Noiembrie 2019
Interstellar (Călătorind prin univers) a fost una dintre surprizele plăcute ale anului 2014, un film care l-a marcat profund pe Matthew McConaughey. 

Matthew McConaughey, care venea după succesul incredibil de la decernarea premiilor Oscar din martie 2014 cu Dallas Buyers Club, a schimbat registrul odată cu rolul din Interstellar. Filmul, lansat în cinematografe la 7 noiembrie 2014, a devenit unul dintre cele mai apreciate pelicule SF din toate timpurile.

Interstellar (Călătorind prin univers) va fi la PRO TV pe 1 decembrie 2019, de la ora 23.00. Un eveniment important precum Ziua Națională a României merita să fie sărbătorit cu un film bun, care să aducă toată familia împreună.

De ce a plâns Matthew McConaughey la Interstellar

În primul rând pentru că așa i-a spus Christopher Nolan, regizorul filmului. Matthew McConaughey a avut de filmat o scenă emoționantă în care eroul său, Cooper, ascultă un mesaj video din partea copiilor săi care sunt cu 23 de ani mai în vârstă decât erau când i-a lăsat pe Pământ.

Actorul a dezvăluit că a plâns atât în timpul filmărilor, cât și după ce pelicula a fost gata, profund impresionat de legătura afectivă puternică dintre personajul pe care l-a interpretat și copiii săi.

„L-am văzut și am plâns de trei ori. M-a sugrumat… chiar dacă nu-ți pasă chiar așa de mult de știință, și nici măcar de povestea de iubire dintre un părinte și un copil, îți dorești să-l vezi pentru călătoria sălbatică și epică”, a spus actorul, conform People.

Interstellar, povestea unei planete pe cale de dispariție

Interstellar este o poveste în poveste, însă toată aventura pornește de la o realitate a zilelor noastre imposibil de ignorat. Într-un viitor apropiat, Pământul este amenințat cu distrugerea prin foamete, secetă și fenomeme meteo extreme. Cu presiunea extincției rasei umane pe umeri, oamenii de știință descoperă o gaură neagră misterioasă care poate oferi planetei șansa de a-și prelungi durata de viață.

Un grup de exploratori, în frunte cu Cooper (Matthew McConaughey),  trebuie să călătorească dincolo de granițele sistemului nostru solar pentru a găsi soluția salvatoare. Dacă vor reuși și care vor fi sacrificiile veți afla doar dacă vedeți filmul, care va fi la PRO TV duminică, 1 decembrie 2019, de la ora 23.00.

FULLSCREEN
Interstellar, filmul la care Matthew McConaughey a plâns și pe platou și după lansare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO