Într-o nouă ecranizare a filmului Zorro, o femeie va purta celebra mască neagră

Într-o nouă ecranizare a filmului Zorro, o femeie va purta celebra mască neagră
Citeste mai mult despre: filme, celebritati, vedete de la Hollywood,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 10 Decembrie 2020
Data actualizare: 10 Decembrie 2020
Zorro este un personaj legendar, cu o istorie de 100 de ani. De-a lungul anilor, s-au făcut peste 50 de filme cu eroul care lupătă împotriva nedreptăților. Cel mai nou proiect de la Hollywood își propune crearea unui personaj feminin, care să poarte masca lui Zorro.

Noua versiune a filmului mai aduce o surpriză- un scenariu total diferit de cele cunoscute până în prezent, scrie deadline.com. Filmul, care se dorește a fi un serial, va prezenta povestea unei artiste, Sola Dominguez, care luptă pentru dreptatea socială. La un moment dat, viața ei va fi amenințată de mai multe organizații criminale. 

Regizorul filmului va fi Robert Rodriguez, iar în calitate de scenariști au fost desemnate Rebecca Rodriguez și actrița Sofia Vergara. Deocamdată, nu se știe cine o va juca pe eroina curoajoasă.
 

Anunțul a stârnit un val de comentarii în mediul online. Fanii personajului au venit cu diverse sugestii, dar și cu obiecții:

Un personaj feminin este în regulă, dar nu sunt de acord cu abordările contemporane despre Zorro”, ”Acesta nu va fi Zorro, ci doar o femeie cu mască, pelerină și sabie...”, ”Poate că este fiica sau ruda lui Zorro?”, ”Sunt curios să văd cum se va descurca în lupte cu sabia și cu biciul. Serios, m-am săturat să văd vechi eroi pentru vremuri moderne. De ce să nu creăm doar eroi noi?”.

Robert Rodriguez lucrează în prezent la un alt proiect. El filmează un nou film despre copiii supereroi, în care este implicată și vedeta de la Bollywood, Priyanka Chopra.
 

Printre cele mai renumite filme cu Zorro sunt cele în care personajul a fost jucat de Alain Delon şi Antonio Banderas, lansate în 1998 şi 2005.


Sursă foto: Getty Images, Instagram 

Vezi și: Papanși fierți și papanași prăjiți

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!