„Într-o relație cu telefonul meu”, cea mai nouă comedie cu Adam Devine, în cinematografele din România

bdquo;Într-o relație cu telefonul meu , cea mai nouă comedie cu Adam Devine, în cinematografele din România
Adam Devine are rol principal în filmul Într-o relație cu telefonul meu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Noiembrie 2019
Data actualizare: 19 Noiembrie 2019
Dacă ați râs în hohote la „Marea Mahmureală” și aveți o relație apropiată cu propriul telefon mobil, atunci trebuie să vedeți acest film.

Într-o relație cu telefonul meu este cea mai nouă comedie Lionsgate, regizată și scrisă de Jon Lucas și Scott Moore, aceiași cineaști care au scris scenariul pentru Marea Mahmureală 1 și Mame bune și nebune

Filmul, care ajunge în cinematografele din România la 29 noiembrie 2019, spune povestea lui Phil (Adam Devine), un tânăr care are o problemă des întâlnită la generația de azi. E dependent de telefonul său mobil. 

Phil nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă este… cum să-i spunem… inexistentă. Însă statusul său pe Facebook e pe cale să se schimbe odată cu telefonul mobil.

Cel mai nou model de mobil pe care îl cumpără vine cu o aplicație surprinzătoare: Jexi – o asistentă virtuală inteligentă. Cu ajutorul ei, Phil începe să se organizeze mai bine și să aibă viață socială. 

Totuși, pe măsură ce se detașează de folosirea telefonului, Jexi se transformă într-un coșmar din dorința de a-l păstra de Phil doar pentru ea. 

Vezi trailerul mai jos!

Comedia Într-o relație cu telefonul meu are premiera pe marile ecrane din țară la 29 noiembrie 2019.

FULLSCREEN
Într-o relație cu telefonul meu, cea mai nouă comedie cu Adam Devine, în cinematografele din România
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies