IT, filmul horror cu cele mai mari încasări, revine pe marile ecrane cu episodul 2

IT, filmul horror cu cele mai mari încasări, revine pe marile ecrane cu episodul 2
IT: Capitolul 2 ajunge în cinema la 6 septembrie. FOTO: wall.alphacoders.com
Citeste mai mult despre: IT: Capitolul 2, horror, IT, Premiera,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 August 2019
Cele 700 de milioane de dolari încasate la nivel mondial i-au convins pe creatorii horror-ului IT că filmul merită o continuare.

Răul se întoarce în orășelul imaginar al lui Stephen King, Derry, plasat în statul Maine. La 27 de ani de la întâmplările din primul film, fanii lui IT speră că acest capitol 2 să fie cel puțin la fel de bun ca primul. Aceasta este speranța oricărui cinefil, „momit” cu sequel-uri mereu promițătoare.

Regizorul Andy Muschietti îi aduce laolaltă, din nou, pe membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde a început totul. Așa începe IT: Capitolul 2

În rolurile principale îi găsim pe Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Andy Bean și Bill Skarsgård.

Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente.

„La primul film mi s-a oferit libertatea de a crea ceea ce doream. Au înțeles cât de mult înseamnă povestea asta pentru mine și mi-au dat mână liberă pentru partea a doua”, a spus regizorul Andy Muschietti la San Diego Comic Con 2019.

Filmul IT: Capitolul 2 ajunge pe marile ecrane din România la 6 septembrie. Vezi trailerul mai jos!

FULLSCREEN
IT, filmul horror cu cele mai mari încasări, revine pe marile ecrane cu episodul 2
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO