Jamie Foxx se transformă în Mike Tyson. Fostul campion mondial îl consiliază pe actor pentru acest rol

Jamie Foxx se transformă în Mike Tyson. Fostul campion mondial îl consiliază pe actor pentru acest rol
Sursa FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Jamie Foxx, actor, film, Mike Tyson,
Data: 11 August 2020
Jamie Foxx este unul dintre cei mai apreciația actori ai momentului. Câștigător al unui premiu Oscar pentru roulul legendarului Ray Charles în filmul "Ray", actorul urmează acum să joace rolul fostului campion mondial la box, Mike Tyson. 

Actorul are toate șansele să ofere publicului o interpretare de zile mari, mai ales că pare extrem de implicat și încântat de personajul căruia urmează să îi dea viață: "Nu am fost niciodată atât de dedicat unui rol".

Foxx a descris pregătirea pentru rolul Mike Tyson drept "o binecuvântare", conform Cinema Blend.

"Evident, cu antrenamentele este altceva. Facem tot felul de exerciții pentru ca spatele, brațele mele să arate într-un anume fel. Dar în ceea ce mă privește, vă garantez, sunt mai dedicat ca oricând pentru a mă asigura că această poveste va fi spusă corect. Și glumeam cu Mike: Când mă voi îmbraca la fel ca tine, voi intra în casa ta, iar copiii or să spună: <<A venit tati acasă!>>", a mai adăugat celebrul actor, deținător de premii BAFTA, Screen Actors Guild, Critics’ Choice Award și Golden Globe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jackmansonsignature fit @priverevaux shades

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on


Mike Tyson îl consiliază pe actor pentru acest rol. 

"Scrie un nou capitol din viața sa. E gata de box. Arată fantastic, e calm, e fericit. Nu l-ați mai văzut pe acest Mike de ani de zile", a dezvălui Jamie.

În acest moment, filmul biografic dedicat lui Mike Tyson nu are un regizor și nu a primit nici măcar un nume. Cu toate acestea,  dezvăluirile lui Foxx despre film și scenariu au stârnit atât interesul presei, cât și al publicului, care arde de nerăbdare să vadă transformarea actorului în celebrul sportiv.


Legenda americană Mike Tyson, în vârstă de 54 de ani, urmează să își pună din nou mănuşile şi să urce în ring în luna noiembrie pentru un meci demonstrativ contra compatriotului său Roy Jones Jr, de 51 de ani. 

Mike Tyson are în cariera sa un bilanţ de 50 de victorii şi 6 înfrângeri, scrie The Epoch Times.Vezi și: Cum a fost pentru Cabral să se întoarcă pe platourile de filmare după o pauză de mai bine de trei luni

FULLSCREEN
Jamie Foxx se transformă în Mike Tyson. Fostul campion mondial îl consiliază pe actor pentru acest rol
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies