Jamie Lee Curtis, 40 de ani mai târziu în același rol. Actrița a fost uimitoare la premiera lui Halloween

Jamie Lee Curtis, 40 de ani mai târziu în același rol. Actrița a fost uimitoare la premiera lui Halloween
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Octombrie 2018
Data actualizare: 19 Octombrie 2018
În noiembrie face 60 de ani, dar Jamie Lee Curtis și-a păstrat vitalitatea și energia de altădată. Actrița a făcut senzație la premiera filmului Halloween, în care joacă din nou după 40 de ani.

Jamie Lee Curtis nu împlinise 20 de ani când a apărut în primul ei rol pe marile ecrane, horror-ul Halloween (1978). Regizat de John Carpenter, filmul avea să-i aducă renumele de „regină a țipetelor”, statut care i-a permis să joace cu ușurință și în alte pelicule horror. După apariția din 1978, Jamie Lee Curtis a fost distribuită în trei continuări ale filmului orginal, iar în 2018, la 40 de ani de la lansarea în cinematografie, actrița joacă din nou rolul Laurie Strode în Halloween.

Miercuri seară, la Teatrul Chiezesc din Hollywood, Los Angeles, Jamie Lee Curtis a fost prezentă la premiera noului film din serie. Actrița a debordat de energie, arătând că vârsta nu este decât un număr. Îmbrăcată într-un costum negru de super eroină, asezonat cu o pereche de pantofi stiletto de aceeași culoare, Jamie s-a lăsat fotografiată de toată lumea

Din imagini nu au lipsit colegii de platou Judy Greer și Andi Matichack, dar și actrița Kylie Richards (49 de ani), care în pelicula din 1978 a jucat alături de Jamie Lee Curtis. Atunci a interpretat rolul copilului pe care personajul ei, Laurie Strode, îl avea în grijă.

„Așa începe. 40 de ani de muncă grea. Oameni creativi folosind mediul imaginilor filmate pentru a spune o poveste macabră. Sunt atât de mândră că am jucat rolul lui Laurie Strode în toți acești ani. Halloween fericit tuturor! Filmul are premiera la noapte”, a spus actrița la festivitatea de lansare în SUA a peliculei Halloween 2018.

Filmul din 2018 nu are nici o legătură cu celelate pelicule din serie, ci este o continuare directă a filmului din 1978. Toată acțiunea se petrece la 40 de ani după evenimentele care au avut loc în Halloween 1978

Jamie Lee Curtis în filmul Halloween din 1978


„Ceea ce este important pentru mine este că primul film, cel original, există în categoria asta de filme horror. Laurie Strode nu a părăsit niciodată Haddonfield, pentru că a știut încă de la început că Michael Meyers se va întoarce. Ea a devenit adult supraviețuind acestei traume, iar acum, ca adult, a fost mereu în așteptare, știind că Meyers se va întoarce. Și-a pierdut căsniciile, și-a pierdut copilul și e tot acolo, așteptându-l”, a dezvăluit Jamei Lee Curtis pentru Entertainment Tonight.

Vezi trailerul lui Halloween 2018!

Jamie Lee Curtis e căsătorită din 1984 cu scenaristul Christopher Guest. Cei doi nu au copii naturali împreună, dar au adoptat doi: o fată pe nume Anne (32 de ani) și un băiat pe nume Thomas (22 de ani). 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies