Jason Momoa va apărea în celebrul serial "The Simpsons"

Jason Momoa va apărea în celebrul serial  The Simpsons
Data: 19 Iulie 2019
Actorul Jason Momoa este invitat special într-un episod din cel de-al 31-lea sezon al serialului animat "The Simpsons".

Potrivit Comicbook, starul filmului "Aquaman", va apărea într-un episod. Producătorul Al Jean a folosit inclusiv și vocea actorului pentru completarea personajului animat, care ajunge în orașul Springfield pentru a participa la Festivalul San Castellantea.

Momoa va juca rolul unei vedete. Personajele Patty și Selma vor ca el să le acorde câte un autograf pe bust, dar acesta fuge. "The Simpson" este cel mai longeviv serial animat. Acesta a fost creat de Matt Groening și a câștigat 33 de premii Emmy. 

Jason Momoa (39 de ani) este actor, scenarist, regizor şi producător şi este celebru pentru rolul Aquaman din filme ale francizei DC - "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), "Justice League" (2017), "Aquaman" (2018). Este cunoscut şi pentru rolurile Ronon Dex, din serialul TV de succes "Stargate Atlantis" (2004 - 2009), Khal Drogo, din producţia HBO "Game of Thrones" (2011 - 2012), şi Declan Harp, din seria CBS "Frontier".

Actorul Momoa (39 de ani) e căsătorit cu Lisa Bonet (51 de ani) și a povestit într-un interviu începuturile poveștii lor de dragoste. 

„M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. Țin minte că i-am zis mamei mele: <Mami, o vreau pe ea! O s-o urmăresc pentru tot restul vieții și o să fie a mea!â Nu i-am spus asta decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. Am vrut mereu să o cunosc. E o regină, a fost dintotdeauna.” a spus recent actorul.

Sursa foto: Getty Images

Vezi și profil de celebritate - Dwayne Johnson

FULLSCREEN
Jason Momoa va apărea în celebrul serial "The Simpsons"
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO