Jean-Claude Van Damme a anunțat că se va retrage din industria filmului

Jean-Claude Van Damme a anunțat că se va retrage din industria filmului
Citeste mai mult despre: Jean-Claude Van Damme, actor, filme, final,
Data publicarii: 23 Februarie 2022
Data actualizare: 23 Februarie 2022
Actorul și regizorul belgian de filme de acțiune cu arte marțiale, Jean-Claude Van Damme a dat o veste tristă industriei cinematografice! Se va retrage după finalizarea lungmetrajului „What’s My Name?”. 

Pelicula e regizată de francezul Jérémy Zag și conturează numeroase aspecte din viață profesională și personală a celebrului actor belgian de 61 de ani. 

Ideea filmului este aceea de a oferi publicului o imagine completă legată de cariera sa tangentă filmelor de acțiune, menționează publicația online Deadline.

Protagonistul filmului va fi desigur Jean-Claude Van Damme, iar rolurile secundare nu au fost încă divulgate, însă regizorul spune că sunt mulți dintre bine-cunoscuții săi rivali. Scenariul este realizat de Nick Vallelonga („Green Book”) și Paul Sloan, bineînțeles, după un concept realizat de Jean-Claude Van Damme.

Vreau să părăsesc scena cu o revizuire a întregii mele cariere, începând cu «Bloodsport», filmul care mi-a adus celebritatea (...) Mi-ar plăcea să fie un nou «Bloodsport», dar la un nivel superior. Vom introduce fapte reale în poveste, lucruri care mi s-au întâmplat cu adevărat. Eu am plecat din Belgia și mi-am croit un drum până la Hollywood. Am gustat și din succes și din eșec”, a declarat Jean-Claude Van Damme.

Regizorul Jérémy Zag a ținut să spună: „Vor fi multe scene de acțiune și va fi un film de acțiune pentru marele public, în urma căruia Jean-Claude Van Damme va putea fi considerat un supererou”.

Povestea filmului desfășurată la Paris se bazează pe o intrigă puternică. După un tragic accident de mașină, Van Damme se trezește din comă. Fără memorie, actorul luptă pentru recâștigarea identității sale, punând la cale o anchetă complexă. Această ultimă bătălie se va încheia victorios și va trasa o amintire plăcută fanilor care l-au urmărit de-a lungul anilor.

Vezi și:

Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!