Jean-Claude Van Damme a anunțat că se va retrage din industria filmului

Jean-Claude Van Damme a anunțat că se va retrage din industria filmului
Citeste mai mult despre: Jean-Claude Van Damme, actor, filme, final,
Data publicarii: 23 Februarie 2022
Data actualizare: 23 Februarie 2022
Actorul și regizorul belgian de filme de acțiune cu arte marțiale, Jean-Claude Van Damme a dat o veste tristă industriei cinematografice! Se va retrage după finalizarea lungmetrajului „What’s My Name?”. 

Pelicula e regizată de francezul Jérémy Zag și conturează numeroase aspecte din viață profesională și personală a celebrului actor belgian de 61 de ani. 

Ideea filmului este aceea de a oferi publicului o imagine completă legată de cariera sa tangentă filmelor de acțiune, menționează publicația online Deadline.

Protagonistul filmului va fi desigur Jean-Claude Van Damme, iar rolurile secundare nu au fost încă divulgate, însă regizorul spune că sunt mulți dintre bine-cunoscuții săi rivali. Scenariul este realizat de Nick Vallelonga („Green Book”) și Paul Sloan, bineînțeles, după un concept realizat de Jean-Claude Van Damme.

Vreau să părăsesc scena cu o revizuire a întregii mele cariere, începând cu «Bloodsport», filmul care mi-a adus celebritatea (...) Mi-ar plăcea să fie un nou «Bloodsport», dar la un nivel superior. Vom introduce fapte reale în poveste, lucruri care mi s-au întâmplat cu adevărat. Eu am plecat din Belgia și mi-am croit un drum până la Hollywood. Am gustat și din succes și din eșec”, a declarat Jean-Claude Van Damme.

Regizorul Jérémy Zag a ținut să spună: „Vor fi multe scene de acțiune și va fi un film de acțiune pentru marele public, în urma căruia Jean-Claude Van Damme va putea fi considerat un supererou”.

Povestea filmului desfășurată la Paris se bazează pe o intrigă puternică. După un tragic accident de mașină, Van Damme se trezește din comă. Fără memorie, actorul luptă pentru recâștigarea identității sale, punând la cale o anchetă complexă. Această ultimă bătălie se va încheia victorios și va trasa o amintire plăcută fanilor care l-au urmărit de-a lungul anilor.

Vezi și:

Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies