Jet Li revine pe marele ecran în rolul de împărat. Ce spune actorul despre starea lui de sănătate

Jet Li revine pe marele ecran în rolul de împărat. Ce spune actorul despre starea lui de sănătate
Citeste mai mult despre: jet li, arte martiale, Disney, mulan,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Septembrie 2020
Data actualizare: 07 Septembrie 2020
Fanii legendei artelor marțiale Jet Li, în vârstă de 57 de ani, au un motiv de bucurie. Actorul revine pe marele ecran, în filmul „Mulan”, după o pauză de aproximativ patru ani. 

În rolul de împărat, el nu va executa trucuri de acțiune, după cum ne-a obișnuit. De această dată vom vedea o altă imagine a lui Jet Li: cocoțat pe un tron impunător și îmbrăcat în costume de mătase brodate manual. 

„În acest film, personajul meu nu are multe mișcări de acțiune”, spune Li, adăugând că regizorul Niki Caro a vrut să valorifice puterea interioară a împăratului. „A spus:„ Nu ești Jet Li, ești regele. Stai acolo și controlează totul. Așadar nu sunt emoții pe fața mea.” 

Jet Li a acceptat să joace în „Mulan” pentru a promova cultura chineză în lume, scrie sg.style.yahoo.com. Mai exact, a fost convins de fiica lui cea mică Jane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jet Li @jetli has revealed in an interview that he signed up for Mulan at the insistence of his 15-year-old daughter, Jane. “When my younger daughter, Jane, heard about Mulan, she asked me if she could ask three questions,” said Li. “For the first one, she asked if I felt proud of promoting Chinese culture to the world. ‘That’s your responsibility,’ she said. I said, ‘yes, I love to share Chinese culture to the world.’” The second question proved to be a bit of a trick question as his daughter asked him if he “needed the money”. The star replied no, and she moved on to the last question: whether Disney was making the film to promote Chinese culture. “I was shocked. I didn’t know how to answer,” Li replied. But Jade pressed further and asked her father, “Can you make the movie for me?” to which he said yes. #linkinbio

A post shared by Yahoo Southeast Asia (@yahoosg) on

Grupul Disney a decis să difuzeze filmul ”Mulan” direct pe propria platformă de streaming, Disney+, începând din 4 septembrie, cu excepţia Franţei.

În 2018, în presă s-au vehiculat tot felul de informații privind starea precară de sănătate a actorului. Mai exact, fotografiile făcute de un fan în Tibet îl arătau slăbit și vizibil îmbătrânit. Managerul său a negat atunci toate speculațiile. 

Vedeta din ”Lethal Weapon 4”, a declarat într-un interviu pentru eu.usatoday.com, din martie anul curent, că se simte bine și că nu există motive de îngrijorare. 

Nu am nicio problemă”, a spus Li. "Pentru că nu fac multe filme, oamenii cred că sunt bolnav. Zâmbesc, nu-mi pasă. Sunt într-o formă foarte bună. Oamenii încearcă să găsească un motiv, pentru că nu mă văd jucând în filme.”

Li recunoaște că a decis să apară mai rar la Hollywood pentru că și-a schimbat prioritățile în viață. „Și viața este un film”, spune el.

În 2004, vedeta de acțiune și-a rănit piciorul în timp ce își proteja fiica de valurile de tsunami care au inundat hotelul din Maldive, unde se aflau. Profund emoționat, după ce a trecut pe lângă moarte, Li spune că de atunci s-a dedicat actelor de caritate, punând bazele unei fundații, în 2007. Scopul acesteia este de a oferi consiliere victimelor dezastrelor naturale și de a ajuta tinerii să facă față problemelor de sănătate mintală.

Sursă foto: Getty Images, Instagram jetli

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Cum gătești cea mai simplă supă-cremă de ciuperci
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies