Joaquin Phoenix este Iisus într-un nou film, dar a refuzat cu vehemență o scenă: ”De ce naiba aș face asta?”

Joaquin Phoenix este Iisus într-un nou film, dar a refuzat cu vehemență o scenă:  De ce naiba aș face asta?
Data: 16 Aprilie 2019
Joaquin Phoenix îi dă viață lui Iisus în noul film "Mary Magdalene", însă actorul a refuzat să interpreteze o scenă în care era protagonistul unui miracol. 

Într-una dintre scenele de la începutul filmului, actorul de 44 de ani, care de curând l-a interpretat pe Joker, trebuia să facă un miracol consemnat în Evanghelia după Ioan, în care Iisus a vindecat un om orb frecându-l cu țărână la ochi. (În noul film, omul orb este interpretat de o femeie). 

”Știam despre această scenă din Biblie, însă cred că nu m-am gândit niciodată serios la ea”, a declarat Phoenix pentru CNN. ”Când am ajuns la acel moment, m-am gândit: ”Nu o să-i dau cu țărână în ochi. Cine naiba ar face așa ceva? Nu are niciun sens. Este un mod oribil de a-ți recăpăta vederea”.

Phoenix nu a mai așteptat decizia regizorului și a preluat inițiativa, lingându-și degetele mari și trecându-le peste ochii femeii. Actorul a pretins că nu a diminuat cu nimic miracolul pe care Iisus l-a făcut. 

Pelicula "Mary Magdalene", care se va lansa în curând, se concentrează pe povestea lui Iisus dintr-o perspectivă mai feminină, din moment ce mulți experți în Biblie au catalogat-o pe Maria Magdalena, interpretată de iubita lui Phoenix din viața reală, Rooney Mara, ”prima feministă” din lume.

Inițial, filmul trebuia să fie lansat la finalul lui 2017, dar a fost amânat de mai multe ori după ce compania The Weinstein Co. a fost afectată de acuzațiile de hărțuire sexuală aduse producătorului Harvey Weinstein.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Joaquin Phoenix este Iisus într-un nou film, dar a refuzat cu vehemență o scenă: ”De ce naiba aș face asta?”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO