Johnny Depp a răspuns controversei privind rolul său din ,,Fantastic Beasts”

Johnny Depp a răspuns controversei privind rolul său din ,,Fantastic Beasts
Citeste mai mult despre: Johnny Depp,
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 Octombrie 2018
Data actualizare: 12 Octombrie 2018
Depp a ținut săptămâna trecută prima pagină a ziarelor când a primit rolul lui Grindelwald în a treia parte a filmului ,,Fantastic Beasts”.

Fanii filmului s-au arătat îngrijorați pentru că un actor cu un trecut ca al lui Depp (n.r. Depp a fost acuzat de violență domestică de fosta soție, Amber Heard) a primit acest rol. 

,,Am fost acuzat pe nedrept și am dat deja în judecată tabloidul The Sun pentru defăimare și repetarea acestor acuzații false. ”, a declarat în replică Depp.

El a mai spus că, în acest context, nu i se pare deloc nepotrivit să joace în ,,Fantastic Beasts”.

Aceasta e prima dată când Depp adresează direct nemulțumirile fanilor.

Actorul american Johnny Depp nu e acuzat numai de fosta soție. El a mai fost dat în judecată și pentru că l-ar fi lovit pe Greg Brooks, managerul de locație al echipei de pe platoul filmului ,,City of Lies”.

Incidentul ar fi avut loc în aprilie 2017, iar Greg Brooks susține, în plângerea care a fost deja înregistrată la un tribunal din Statele Unite, că l-ar fi lovit de două ori cu pumnul și că, ulterior, a fost și concediat pentru că a refuzat să promită că nu îl va acționa pe actor în judecată. 

Depp a mai fost chemat în judecată și doi foști bodyguarzi, care îl acuză de rele tratamente şi de neplata salariilor.     

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa. El e cunoscut pentru pelicule precum "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco", dar și datorită unor filme independente precum "Jurnalul unui iubitor de rom", "Edward Mâini-de-foarfece" sau "Alice în Ţara Minunilor".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies