Keira Knightley și Gerard Butler ar putea filma în România

Keira Knightley și Gerard Butler ar putea filma în România
Citeste mai mult despre: Keira Knightley, Gerard Butler,
Data: 03 Decembrie 2018
Cei doi actori ar putea filma în curând în țara noastră.

Compania românească de producţie de cinema şi televiziune Frame Film, în colaborare cu Midsummer Films, va începe filmările în România la două producţii cinematografice în echipele cărora sunt menţionate numele actorilor Keira Knighteley și Gerard Butler. Mai sunt menționate, de asemenea, numele actorului Liev Schreiber, dar și al regizorului Philip Noyce.

Compania românească aduce în țara noastră cele două producţii ca urmare a noilor decizii de sprijinire a industriei cinematografice date de guvernul român.

Potrivit news.ro, care citează comunicatul companiei, unul dintre filme se numeşte „Războiul lui David Berman" şi este o poveste despre intervenţia Serviciilor Secrete din SUA asupra mafiei americane ca să sprijine mafia siciliană în lupta împotriva germanilor în cel de-Al Doilea Război Mondial. Pentru rolurile principale se află în discuţii Liev Schreiber şi Gerard Butler. 

Potrivit aceluiași site, cea de-a doua producţie britanică care vine pentru filmări în România este povestea englezoaicei Florence Nightingale, cea care a pus bazele unei şcoli de asistente medicale în timpului războiului din Crimea.

Actriţa britanică Kiera Knightley se află în discuţii pentru a deţine rolul lui Florence. Ar fi a doua oară când Keira Knightley ar filma în România, după aproape două decenii.

Aprobat în iunie 2018 şi demarat în octombrie, programul guvernamental de susţinere a producţiilor cinematografice în România ar putea dezvolta semnificativ piaţa de productie film TV & cinema, la fel cum s-a întamplat cu ţările vecine.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO