Kim Mi-soo, actrița Disney din serialul „Snowdrop”, a murit la doar 29 de ani

Kim Mi-soo, actrița Disney din serialul Snowdrop , a murit la doar 29 de ani
Citeste mai mult despre: Kim Mi-soo, a murit Kim Mi-soo, Snowdrop,
Data publicarii: 06 Ianuarie 2022
Data actualizare: 06 Ianuarie 2022
Kim Mi-soo, actrița coreeană cunoscută pentru rolul din serialul Disney+  „Snowdrop” (Ghiocel), a murit subit la doar 29 de ani. 

Kim ne-a părăsit brusc pe 5 ianuarie”, se arată într-un comunicat emis de Landscape, agenția actriței, într-o declarație pentru Variety. „Vă rugăm să vă abțineți de la a împrăștia zvonuri sau speculații false, astfel încât familia să poată plânge în liniște.”

Nicio cauză a morții nu a fost dezvăluită în acest moment. Fanii actriței au transmis mai multe mesaje pe rețelele sociale, în memoria acesteia. „Raiul a câștigat un alt înger. Să te odhinești în pace, Kim Mi-Soo”, a scris un fan pe Twitter. Un alt fan al ei a comentat: Kim Mi-Soo, vei fi mereu dor, iubită și amintită.”

Ea este unul dintre personajele mele preferate din Snowdrop... Odihnește-te în pace, Kim Mi Soo. Vei avea întotdeauna un loc special în inimile noastre”, a spus un alt fan.

“Snowdrop” a fost ultima apariție pe ecran a lui Kim înainte de a muri. Printre alte filme în care a apărut se numără Memories și Kyungmi’s World, precum și serialul dramă Human Luwak, Hi Bye, Mama! și Into the Ring.

Sursă foto: Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!