La ce film a plâns Jason Momoa: „A fost epic!”

La ce film a plâns Jason Momoa: bdquo;A fost epic!
Citeste mai mult despre: Jason Momoa, Regele leu,
Data: 22 Iulie 2019
Este cu siguranță un bărbat dur, însă Jason Momoa are și o latură mai sensibilă. Actorul a recunoscut că a izbucnit în plâns în timp ce viziona filmul Disney, Regele leu, alături de familia sa.

Sâmbăta trecută, Jason Momoa (39 de ani) i-a sărbătorit ziua de naștere fiicei sale împreună cu soția sa și cu fiul său, vizionând împreună noua peliculă a studiourilor Disney, Regele leu.

Citește și: Beyonce face dezvăluiri emoționante despre Regele leu! „Este primul film Disney la care mi-au dat lacrimile…”

„Multe mulțumiri celor de la Disney, pentru că ne-au lăsat să avem o petrecere aniversară pentru fiica mea, Lola. Felicitări tuturor celor care au luat parte în producerea filmului. A fost epic! Mulțumesc că m-ați făcut să plâng în fața copiilor” a transmis Jason Momoa pe pagina sa oficială de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Iar actorul Jason Momoa, care a mai jucat în filme precum Aquaman sau în serialul Game Of Thrones, nu este singurul căruia i-au mai dat lacrimile în timpul filmului Regele leu. Superstarul Beyonce a declarat cu puțin timp în urmă că și ea a avut o experiență asemănătoare în timpul vizionării filmului.

Un articol de Mihai C. Constantinescu

Vezi și: Profil de celebritate - Beyonce

FULLSCREEN
La ce film a plâns Jason Momoa: „A fost epic!”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO