Liam Neeson a mărturisit că s-a îndrăgostit în timp ce se afla în Australia, pentru filmările la „Blacklight”

Liam Neeson a mărturisit că s-a îndrăgostit în timp ce se afla în Australia, pentru filmările la Blacklight
Citeste mai mult despre: Liam Neeson, filme, hollywood, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 08 Februarie 2022
Data actualizare: 08 Februarie 2022
Liam Neeson a dezvăluit că s-a îndrăgostit de o femeie care, din păcate, nu era „disponibilă”, în timpul filmărilor din Australia pentru filmul Blacklight. Celebrul actor a mărturisit totul într-un interviu recent pentru o emisiune TV australiană. 

În vârstă de 68 de ani, starul din „Taken” nu este prea norocos când vine vorba despre relații sentimentale. De când şi-a pierdut soţia, pe Natasha Richardson, în urmă cu 13 ani, Liam Neeson n-a mai reuşit să-şi refacă viaţa. 

Liam a recunoscut recent că s-a îndrăgostit de o femeie, în timpul filmărilor din Melbourne (Australia), dar a aflat că aceasta se află deja într-o relație. 

„Mi-a plăcut în Melbourne. Mi-am făcut câţiva prieteni acolo. M-am şi îndrăgostit, dar ea era deja luată”, a declarat actorul în cadrul emisiunii, fără să dea mai multe detalii.

Gazda emisiunii nu a insistat cu intrebări despre femeia misterioasă, dar i-a îndemnat pe telespectatori și pe fani să scrie pe pagina de Facebook a show-ului și „să dea câteva indicii” în cazul în care cineva are vreo idee despre identitatea femeii care „a ocupat” inima lui Liam.


 

Soția lui Liam Neeson, Natasha Richardson, a murit la 45 de ani. Ea schia alături de un instructor, pe o pârtie de începători, când a căzut şi s-a lovit la cap. În urma accidentului din Quebec (Canada), actrița a avut un hematom epidural care i-a fost fatal. 

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram: liam.neesonn.original
 

Vezi și: Interviu Exclusiv Online cu Emanuel Ion. Ce spune despre Golden Buzz-ul oferit de către Andra


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies