Liam Neeson plătește pentru sinceritatea lui. Premiera de gală a celui mai nou film al său a fost anulată

Liam Neeson plătește pentru sinceritatea lui. Premiera de gală a celui mai nou film al său a fost anulată
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Februarie 2019
Data actualizare: 06 Februarie 2019
Actorul Liam Neeson (66 de ani) a învățat o lecție prețioasă în aceste zile, potrivit căreia nu e în avantajul tău să fii mereu sincer.

Cel mai nou film al lui Liam Neeson, Cold Pursuit, ar fi trebuit să aibă premiera de gală la New York pe 8 februarie, însă evenimentul a fost anulat, fără explicații. Reprezentanții studiourilor Lionsgate au luat această decizie la câteva zile după ce actorul a intrat singur într-un scandal care i-a știrbit credibilitatea și a provocat daune de imagine peliculei chiar înainte de lansare.

Oficialii studiourilor de film nu au explicat care au fost motivele pentru care evenimentul de gală a fost anulat, însă, conform Variety, filmul va ajunge în circa 2.500 de cinematografe vineri, cum era stabilit.

Producătorii și distribuitorii filmului vor să se delimiteze de recetele declarații ale lui Liam Neeson și să diminueze cât mai mult pagubele create de acesta în urma interviului buclucaș din ziarul britanic The Independent.

Actorul și-a pus fanii în cap după ce a dezvăluit în acel interviu că acum câțiva ani ar fi fost în stare să omoare un om care ar fi agresat sexual o prietenă de-ale sale. 

Mă plimbam cu o rangă în mână în jurul cartierului, în speranța că voi fi abordat de cineva – mi-e rușine să spun asta – și am făcut-o circa o săptămână, sperând ca un negru nenorocit să iasă dintr-un pub sau să se dea la mine, înțelegi? Astfel încât să-l pot ucide”, a spus actorul pentru sursa citată.  

Liam Neeson a fost criticat pentru această pornire criminală, dar și pentru faptul că ar fi fost dispus să-și verse mânia asupra unui om de culoare, chiar dacă nu-i cunoștea identitatea. 

Liam Neeson, gata să ia viața oricărui bărbat de culoare doar pentru că o persoană ar fi făcut asta, ne arată cât de insignifiante sunt pentru unii viețile persoanelor de culoare. Chiar și venită din partea lui, povestea ne demonstrează un nivel al privilegiului și al înțelegerii care ne spune că nu vor exista consecințe”, a comentat un utilizator de Twitter. 

Într-o intervenție pe care a avut-o în emisiunea Good Morning America, actorul a declarat că nu e rasist și că evenimentul s-a petrecut acum aproape 40 de ani.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies