Luke Perry, "înlocuit" de Shannen Doherty în serialul Riverdale

Luke Perry,  înlocuit  de Shannen Doherty în serialul Riverdale
Shannen Doherty, vechea prietenă a lui Luke Perry și co-star Beverly Hills 90210, va juca în premieră în sezonul patru al serialului Riverdale.

Shannen Doherty va juca în sezonul patru al serialului Riverdale, serial din distribuția căruia îndrăgitul actor, Luke Perry, a făcut parte în cele trei sezone difuzate. 

Citește și Ce nu ştiai despre Luke Perry: ce a făcut înainte să fie celebru şi de ce producătorii Beverly Hills nu l-au plătit 2 ani

Producătorii serialului "Riverdale" planifică un omagiu special pentru Luke Perry, care a murit în mod tragic în acest an. Următorul sezon aduce unul din coechipierii din Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, care va apărea în episodul realizat în memoria starului. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on


 

Vestea că Shannen Doherty va juca în serial a fost confirmată de producătorul executiv Roberto Aguirre-Sacasa în timpul  panoului Riverdale de la Comic-Con în acest weekend: "Episodul tribut va reflecta moștenirea lăsată de Perry și caracterul lui de neeglat".

Se pare că Roberto Aguirre-Sacasa și Luke Perry intenționau  ca Shannen Doherty să joace în serial, ba mai mult, Luke dorea prezența ei în serial încă din sezonul 1. 

Actorul de origine americană, Luke Perry, a murit pe 4 martie, într-un spital din Los Angeles, în urma unui accident vascular cerebral.

Luke Perry a fost renumit în toată lumea pentru apariția sa în serialul ”Beverly Hills 90210” și a provocat o durere imensă în rândul fanilor la aflarea veștii. 

Vezi și: Profil de celebritate - Keanu Reeves
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO