Macaulay Culkin se întoarce în rolul care l-a consacrat, la 28 de ani de la lansarea filmului Singur acasă

Macaulay Culkin se întoarce în rolul care l-a consacrat, la 28 de ani de la lansarea filmului Singur acasă
Autor: Dan L. Brumar
Data: 19 Decembrie 2018
Actorul Macaulay Culkin apare din nou în rolul lui Kevin McCallister. La cei 38 de ani ai săi, Culkin s-a întors pentru noi filmări.

Rolul care i-a adus celebritatea e savurat de milioane de oameni de pe toată planeta, motiv pentru care Google l-a distribuit pe Macaulay Culkin într-o reclamă care i-a permis actorului să retrăiască unele dintre cele mai savuroase replici ale sale. În clipul obținut în exclusivitate de today.com, Macaulay Culkin folosește câteva servicii online ale gigantului Google în timp ce-și joacă rolul de acum 28 de ani. 


La filmări au fost recreate câteva scene emblematice ale filmului din 1990, în care joacă acum adultul Kevin McCallister. Acesta folosește aplicația Google Assistant pentru a trece mai ușor peste provocările pe care le-a avut în film.

Vezi VIDEO mai jos!

Citește și: Adorabil! Ce i-a spus Macaulay Culkin lui Catherine O’Hara, când s-au întâlnit, după mulți ani

Noul Kevin comandă pizza online (nu prin telefon) și folosește aplicația Google Assistant pentru a-i opri pe hoți să intre în casă. Toate aceste funcțiuni nu-l ajută însă când vrea să sară în imensul său pat, căci se alege cu o durere de spate când sărea mai vârtos.

Macaulay Culkin se uită la Singur acasă mai mult de nevoie

Macaulay Culkin (38 de ani) a mărturisit că se uită frecvent la filmul care l-a făcut celebru, când acesta rulează la televizor. Actorul a dezvăluit în emisiunea lui Jimmy Fallon – The Tonight Show – că a tolerat acest lucru iubitelor lui, de-a lungul anilor, deși el știe toate replicile pe dinafară.

„Da, am tolerat asta. Dar în cele mai multe din cazuri rostesc replicile cu glas scăzut: Păstrează restul, animal mizerabil. Da, fac orice ca să mențin flacăra aprinsă”, a spus actorul, care este foarte popular în această perioadă a anului datorită acestui film.

FULLSCREEN
Macaulay Culkin se întoarce în rolul care l-a consacrat, la 28 de ani de la lansarea filmului Singur acasă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies