Mel Gibson a fost concediat din continuarea filmului "Chicken Run", din cauza unor declarații antisemite

Mel Gibson a fost concediat din continuarea filmului  Chicken Run , din cauza unor declarații antisemite
Data: 24 Iunie 2020
Mel Gibson a fost concediat din continuarea filmului "Chicken Run" după ce Winona Ryder îl acuză de antisemitism pentru că i-ar fi zis "ai evitat cuptorul".

Winona declară că Gibson a întrebat-o dacă este o evreică care a evitat cuptorul, la o petrecere din 1995. Actrița în vârstă de 48 de ani a vorbit despre incident într-un interviu cu Sunday Times difuzat.

Citește și

Vedeta își aducea aminte: "Eram la o petrecere cu un prieten, iar Mel Gibson fuma o țigară." Conform actriței, au vorbit despre religia evreiască, iar actorul a întrebat-o "Nu cumva ești o evreică ce a evitat cuptorul, nu?"

Termenul de persoană care a evitat cuptorul este o referință la felul în care evreii erau incinerați în lagărele naziste. Dar acesta nu este singurul comentariu neadecvat făcut de Gibson, deoarece acesta l-ar fi intrebat pe prietenul ei, care era gay dacă cumva a luat SIDA pentru că a vorbit cu el. Winona a mai declarat că, mai târziu, Gibson a încercat să-și ceară scuze pentru comportamentul neadecvat. 


Purtătorul de cuvânt al actorului declară că acuzațiile sunt 100% neadevărate. Acesta spune că actorul a încercat să lămurească problema cu Winona încă de la primele acuzații din 2010, însă aceasta a refuzat să discute cu el.

Nu este prima oară când Gibson face remărci antisemite, deoarece, în 2006, când acesta a fost oprit de un polițist, i-a zis acestuia că evreii sunt responsabili pentru toate războaiele din lumea asta

Ulterior a declarat că nu vorbea serios, ci doar a avut o cădere nervoasă. Chiar tatăl lui actrorului a dat odată un interviu unde a zis că holocaustul este ficțiune.

În filmul original "Chicken Run", Mel Gibson l-a jucat pe Rocky, o pasăre care își ajută prietenii să evadeze.

Sursa foto: Shutterstock

Vezi si: Viaţa bate vlogul - sez. 2, ultimul episod: Concluzii
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies