Misterul lui Bigfoot, rezolvat. David Attenboroug a filmat ”monstrul” într-un documentar BBC

Misterul lui Bigfoot, rezolvat. David Attenboroug a filmat  monstrul  într-un documentar BBC
Citeste mai mult despre: Bigfoot, David Attenborough,
Data: 04 Noiembrie 2019
Într-un documentar marca BBC, David Attenboroug a reușit să surprindă pe pelică ”monstrul umanoid” care lasă urme ciudate în zăpada din pădurile himalayene.

Pentru episodul doi al noii serii de documentare BBC “Seven Worlds, One Planet”, David Attenborough își duce telespectatorii pe cel mai întins continent de pe planetă. Asia adăpostește aproape 60% din populație, întinzându-se de la Cercul polar la Ecuator, însă părți din aceasta au rămas complet neexplorate. Pădurile himalayene din China sunt încă neatinse de mâna omului, iar localnicii povestesc despre o creatură în genul lui Bigfoot, care sălășluiește prin acele locuri. 

Citește și: Enigma surâsului Giocondei, descifrată, în sfârșit

Ei bine, David Attenboroug a reușit să pună capăt zvonurilor. 

”Himalaya sunt cei mai înalți munți de pe planetă. Pădurile de aici, până nu de mult, au rămas neexplorate, iar oamenii nu prea au idee ce se ascunde în ele. Există legende despre monștri umanoizi, Yeti, oameni ai zăpezii care lasă urme ciudate... ”. 

Sir David a explicat apoi cum echipa sa de filmare a rezolvat misterul acestor creaturi. ”Faceți cunoștință cu maimuța cu nasul cârn, are trăiește în cele mai mari geruri. Sunt unele dintre cele mai voinice maimuțe din lume. Animalele de talie mare rețin căldura mult mai ușor decât cele mici și supraviețuiesc în condiții mai dure decât orice altă primată de pe Pământ. Toate au nasul cârn, probabil unul mai proeminent ar îngheța mult mai ușor”.

Sir David Attenboroug a explicat și cum reușesc aceste maimuțe să supraviețuiască în cele mai dure condiții. ”Cu fiecare ocazie, se îmbrățișează pentru a-și ține de cald una alteia, dar cine nu ar face-o?”. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Javier Bardem

FULLSCREEN
Misterul lui Bigfoot, rezolvat. David Attenboroug a filmat ”monstrul” într-un documentar BBC
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO