Moare sau nu Captain America în Avengers 4? Chris Evans a adâncit și mai mult misterul

Moare sau nu Captain America în Avengers 4? Chris Evans a adâncit și mai mult misterul
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Octombrie 2018
Data actualizare: 15 Octombrie 2018
Captain America este unul dintre cei mai îndrăgiți eroi Marvel care au fost distribuiți în producții cinematografice uriașe, precum Avengers și Captain America. Actorul care îi dă viață pe marile ecrane, Chris Evans, s-ar putea retrage din 2019.

Chris Evans a fost Captain America începând cu 2011, an în care a fost lansat primul film din serie, Captain America: Primul Răzbunător. În ciuda succesului redus înregistrat de pelicula care a deschis balul, eroul Marvel l-a plasat pe Chris Evans în topul actorilor din Universul Marvel. După aproape zece ani și 22 de producții, în care a jucat în rolul căpitanului, Chris Evans a dat de înțeles într-un mesaj pe Twitter că Avengers 4 va fi ultima apariție a eroului îndrăgit de toți.

La sfârșitul filmărilor realizate pentru pelicula Avengers 4, Chris Evans a vrut să clarifice mesajul de la începutul lunii octombrie. El nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că eroul său va muri. „Indiferent de cum se va sfârși Avengers 4, aș fi transmis pe Twitter același mesaj. Această ultimă zi a filmărilor a fost foarte emoționantă și punctul culminant a aproape zece ani de filmare și 22 de filme turnate. Sunt niște emoții pe care nu credeam că le pot experimenta vreodată. Și am considerat că e potrivit să împărtășesc această recunoștință. Știu că mesajul meu a avut un efect de undă, dar nu vreau nici să confirm, nici să infirm ceva”, a spus actorul, conform Daily Mail.

Chris Evans nu trebuie să confirme sau să infirme nimic, deoarece un lucru este cert. Contractul său și al altor șapte staruri care apar în producții precum Avengers expiră în anul 2019. Printre ei este și Robert Downey jr, actorul care îi dă viață lui Iron Man/Tony Stark. Conform înțelegerii cu Marvel Studios, Tony Stark va avea parte de o moarte glorioasă în Avengers 4, film care va fi lansat în 2019. 

Chris Hemsworth (Thor), Chris Pratt (Peter Jason Quill - Gardienii Galaxiei), Tom Hiddleston (Loki), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jeremy Renner (Hawkeye) și Mark Ruffalo (Hulk) sunt ceilalți șase actori care vor părăsi Universul Marvel după Avengers 4, ca urmare a expirării contractelor.

Totuși, niciunul dintre ei nu și-a manifestat dorința de a părăsi definitiv masa negocierilor, în cazul unei prelungiri a ofertelor actuale. Regizorii peliculei Avengers 4, Anthony Russo și Joe Russo, sunt de părere că menținerea lor în franciză s-ar face cu niște costuri incredibil de mari.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies