Motivul pentru care Angelina Jolie nu se poate uita la filmele în care joacă

Motivul pentru care Angelina Jolie nu se poate uita la filmele în care joacă
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Angelina Jolie a făcut o mărturisire inedită în cadrul unei emisiuni radio. Actrița de 46 de ani a dezvăluit că nu obișnuiește să se uite la filmele în care joacă. 

Fosta nevastă a lui Brad Pitt a fost invitata lui Kent Andrew Small la emisiunea radio „Smallzy’s Celebrity Small Talk”.

Actrița este în plină campanie de promovare a celei mai noi pelicule în care joacă. Este vorba despre “The Eternals”, acolo unde îi are ca parteneri pe Harry Styles, Kit Haringtone și Salma Hayek. 

În cadrul interviului, Angelina Jolie a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Actrița a spus că nu obișnuiește să se uite la filmele sale, întrucât preferă “procesul de creație”.

“Sunt destule filme de-ale mele pe care nu le-am văzut niciodată, pentru că prefer procesul de creație. De obicei atunci când mă uit sunt nemulțumită. Mă gândesc că aș fi putut face cu totul altceva. Sunt un critic teribil”, a mărturisit Angelina, potrivit Daily Mail

Actrița a făcut totuși o excepție pentru “The Eternals”. “Mi-a plăcut mult partea de making of, dar mi-a plăcut să-l și văd. Pe acesta l-am urmărit”, a adăugat Angelina. 

Filmul a avut premiera luna trecută La Los Angeles, iar Angelina a fost în centrul atenției. Actrița a pășit pe covorul roșu alături de cinci dintre copiii ei. 

Angelina are rolul Thenei în film, lidera echipei “The Eternals”. Filmul a fost regizat de Chloe Zhao, care a câștigat Oscarul cu Nomadland. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu - Ștefan Hrușcă nu mă suportă, am auzit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies