Motivul pentru care Arnold Schwarzenegger a refuzat să apară în ultimul film din seria „Predator"

Motivul pentru care Arnold Schwarzenegger a refuzat să apară în ultimul film din seria bdquo;Predator
Citeste mai mult despre: Arnold Schwarzenegger, Predator,
Data: 12 Septembrie 2018
Shane Black, regizorul celui de-al șaselea film din seria ,,Predator”, a dezvăluit motivul pentru care Arnold Schwarzenegger a refuzat să apară în filmul său. 

Precizarea lui Black vine în contextul în care Arnold a spus într-un interviu că a refuzat să joace în sequel-ul ,,The Predator”, sugerând că i s-ar fi propus o foarte scurtă apariție. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shit. Forgot to get younger... may take a while. On it.

A post shared by Shane Black (@bonafideblack) on

In foto: Shane Black

Black a confirmat pentru site-ul Digital Spy că nu a putut să îi ofere lui Schwarzenegger un rol mai mare din cauza noii direcții a filmului. Mai precis, a spus el, studioul a dorit o distribuție nouă și actori tineri, care să poată fi folosiți și în cazul unui sequel al sequel-ului (makese sense, right?) :D

,,Nu au vrut ca noul film să fie despre revenirea lui Arnie. La un moment dat a existat discuția ca el să aibă o apariție-fulger la final, dar propunerea a căzut pentru că el a refuzat categoric ideea asta.”, a spus Black. 

Black a mai precizat că și el ar fi procedat la fel. ,,Dacă eram Arnie… și eu aș fi refuzat această apariție. Aș fi acceptat să apar doar dacă aș fi avut rolul principal. Aș fi vrut să fiu vedeta filmului, nu să am doar o apariție episodică.”, a concluzionat Black. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO