Motivul pentru care Brad Pitt a fost interzis în China timp de 20 de ani

Motivul pentru care Brad Pitt a fost interzis în China timp de 20 de ani
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 August 2020
Data actualizare: 12 August 2020
Brad Pitt este unul dintre cei mai importanți și apreciați actori de la Hollywood. Filmele în care a jucat au cucerit milioane de oameni din întreaga lume, însă farmecul său nu a fost privit cu ochi buni de autoritățile din China.   

După lansarea celebrei pelicule "Șapte ani în Tibet / Seven Years in Tibet", Brad Pitt nu a mai fost primit în China timp de 20 de ani. 

Conform Geo.TV, China nu a fost impresionată de rolul interpretat de băiatul de aur al Hollywood-ului. În producția "Șapte ani în Tibet", actorul joacă rolul alpinistului Heinrich Harrer. Acesta se împrietenește cu Dalai Lama înainte ca Tibetul să fie ocupat de China.


Sursa FOTO: Profimedia Images


Imediat după lansarea filmului, China s-a transformat în teren ostil pentru Brad Pitt. Deși neoficial, filmele sale au fost interzise timp de 20 de ani. 

Se pare că "interdicția" a luat sfârșit odată cu lansarea peliculei "Allied", în care Brad Pitt interpretează rolul principal.   

Filmul a fost lansat și în China deoarece a fost finanțat parțial de compania chineză Huahua Media.Vezi și VIDEO: Cum a fost pentru Cabral să se întoarcă pe platourile de filmare după o pauză de mai bine de trei luni


 
  • Sursa FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies