Mowgli Legenda Junglei, filmul cu o droaie de superstaruri, are un nou trailer

Mowgli Legenda Junglei, filmul cu o droaie de superstaruri, are un nou trailer
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Noiembrie 2018
Data actualizare: 08 Noiembrie 2018
Gândit încă din 2012, Mowgli – Legenda Junglei este o nouă ecranizare a celebrei cărți Cartea Junglei a lui Rudyard Kipling.

Pelicula, care va avea lansarea oficială în SUA în 29 noiembrie 2018, se bucură de prezența unor staruri precum Christian Bale, Freida Pinto, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch și Naomie Harris. După lansarea primului trailer, la începutul anului, Netflix a scos un al doilea film de prezentare al peliculei, care e o versiune mai întunecată a poveștii pe care o știți din carte.

Filmul îl prezintă pe puștiul Rohan Chand în rolul lui Mowgli. La vârsta de 13 ani, tânărul actor și-a trecut deja în palmares apariții în filme ca Jack and Jill, Lone Survivor și Bad Words.

Însă, vedetele acestui noul film despre viața lui Mowgli în jungla lui sunt Freida Pinto (Messua) și Matthew Rhys (John Lockwood). Alături de ele, Christian Bale pune voce pentru personajul panterna Bagheera, Cate Blanchett dă viață pitonunlui Kaa, Naomie Harris e lupul Nisha, Benedict Cumberbatch este vocea tigrului Shere Khan, iar Andy Serkis, care e și regizorul peliculei, pune voce pentru ursul Baloo. De asemenea, Tom Holland, pe care îl știți din Spider Man, este vocea hienei Tabaqui.


Puțini români îl vor putea vedea

Vestea proastă pentru români este că puțini îl vor putea vedea. Fiind o producție Netflix, pelicula va fi lansată în câteva cinematografe din SUA la sfârșitul acestei luni. Apoi, filmul va fi disponibil în rețeaua furnizorului de programe TV. Prin urmare, dacă vreți să-l vedeți trebuie să aveți abonament.

Inițial, filmul trebuia să fie lansat în 2016 sub marca Warner Bros, însă a fost amânat de mai multe ori din cauza altei producții pe această temă, lansată de Disney. În iulie 2018, Warner a vândut toate drepturile asupra acestei pelicule către Netflix, care a decis să o facă accesibilă mai mult abonaților săi. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies