Nicole Kidman și Hugh Grant, primiți cu furie în Shelter Island. Localnicii au blocat filmările unui serial

Nicole Kidman și Hugh Grant, primiți cu furie în Shelter Island. Localnicii au blocat filmările unui serial
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Mai 2019
Data actualizare: 27 Mai 2019
Locuitorii unei insulițe de lângă New York au refuzat să-și dea acordul pentru realizarea unor scene în care Nicole Kidman și Hugh Grant sunt actorii principali.

Nicole Kidman, Hugh Grant și echipa de filmare a noului serial The Undoing au fost primiți cu răceală în Shelter Island, o insulă cu 2.400 de locuitori de lângă New York. Oamenii au refuzat să-și dea acordul pentru realizarea unor filmări la câțiva pași de casele lor, pentru serialul The Undoing.

Conform Page Six, localnicii s-au plâns de zgomotul pe care ar fi trebuit să-l suporte în timpul filmării unei scene în care un elicopter efectua o urmărire pe timp de noapte. Conform scenariului, elicopterul ar fi trebuit să survoleze insula, nu să aterizeze pe ea.

FOTO: Getty Images

Un consilier local citat de publicația americană a declarat că taxa de filmare pe care realizatorii filmului au fost dispuși să o achite, 15.000 de dolari, nu acoperă neplăcerile cauzate localnicilor.

Citește și: Soțul lui Nicole Kidman, șocat de transformarea ei pentru cel mai recent rol

Însă, au fost și voci care nu au fost de acord cu protestatarii. Ei cred că filmările care ar fi putut avea loc aici ar fi adus comunității un venit considerabil. Echipa de filmare, compusă din circa 100 de persoane, s-ar fi cazat la hotelul din insulă și și-ar fi cheltuit banii la restaurantele de aici.

Echipa serialului a decis să aleagă alt loc de filmare. East Marion e o așezare cu 900 de locuitori în imediata apropiere a insulei Shelter, în Long Island.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies